Última Hora

- -

dimecres, de setembre 03, 2008

Le Mister Parla, 13 hores [ By Le petit Napoleon]

Els gaianes torna a enfonsar-se en les XIII Hores
Aquest passat dissabte, el nostre United va tornar a perdre una edició mes del trofeu estiuenc de les XIII Hores de Gaianes.

El 1er partit vam lluitar com tocava i es notava que les forces encara estavem fresques perque vam fer un bon partit front al equip de Muro amb el comandament del Gran Turcas, un 3-3 en el que vam empatar en el ultim moment i amb porter jugador que ens va donar moral.
El 2n partit és va guanyar front als Locos (equip ja habitual en Gaianes i que dona molt de color i sobretot diners en la piscina) per un 6 -2 contundet però que a pesar del resultat és va sofrir durant el partit.
Aixina depenien del resultat del Turcas contra els locos, que van quedar 6-2 també i al reves que la resta de pobles ens va ixir la vena legal (que mira que és raro que ixca en gaianes pero ixque) i és va llençar una moneda al aire quedan el Turcas 1er de grup i el Gaianes 2n.
En altres llocs hagueren posat un arterisc baix de les normes i ficaria "EN CAS DE DUBTE EL
AFAVORIT SERÀ EL EQUIP LOCAL"

Aleshores ens toca jugar front al L'Orxa, equip acostumat en a guanyar tots els poblets i amb millors jugadors tecnica i fisicament que nosaltres, ens vam guanyar amb un clar 3-0.
Sent el L'Orxa a la postre campions del torneig amb un 2-0 front al equip del turcas.
Jo com a tècnic del equip demane disculpes a tot públic per no haver pogut fer res mes.
A l'any que ve serà ó a l'altre

Postdata
Entre la última semifinal i la final és va fer el partit dels xavals juvenils del Gaianes i el equip femeni del Sta. Rosa on els nostres jovens vam guanyar de manera ajustada al equip de Sta. Rosa que jugava de meravella i feien unes jugades trenades que no s'ha vist en Gaianes de fà anys. Va donar gust voreles jugar tant bé al futbol.
au

Le Petit Napoleon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada