Última Hora

- -

dimecres, de setembre 03, 2008

Ja fa olor a Festa....

FA OLOR A CRISTINA!!!!


I mai millor dit, els carrer del poble ja fan olor a festa. Com be sabeu el proper cap de setmana seran les festes del nostre poble, Gaianes, en honor a la Mare de Déu de la LLum, Sant Francesc de Paula i el Crist de l'Empar [ que alguns se n'han oblidat fins i tot al programa de festes].

Passa-carrer de Perols

El cap de setmana passat hi van haver les 13 hores de futbet, el passa-carrer de perols i cassoles i la dansà nocturna entre altres. Aquesta setmana es tota de preparatius i activitats varies, vestir als sants, activitats per als xiquets pero sobretot fer les pastes: madalenes, carquinyols, tortaes i les famoses cristines, tots dolços de la terra amb bona cosa d'atmella i sucre per endolcir unes festes que esperem que tots disfrutem.

Avuí hem rebut un seguit de fotos d'aquesta setmana, els reporters del Sannedrin estan treballant de valent per a tindre en tot moment a l'audiencia a la última. I a tots aquells que no esteu o no estareu al poble en aquests dies, vos volem fer recordar aquelles festes que tan bé ho vau passar en el passat


XIII Hores Esportives... Campio L'Orxa.


Vestint "al Sant".


Plat de Cristines, Madalenes i Carquinyols recien fets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada