Última Hora

- -

dijous, de maig 10, 2007

Radiobox a la Xina

Encara que molts no s'ho creguen RadioBox va estar a Shangai este diumenge i va observar certes coses, entre les quals el que els xinesos son tots iguals.
Començant pel principi i per les motos d'un sol pistó, es a dir, per les unicilindriques, cal dir que la copa aspar de l'any passat ja no ho es tant, no hi ha un dominador clar però alguna aspuntà encara solten. Faubel està a 4 punts del primer. Aprilia tampoc està colaborant molt, perque la RSA no va com tindria que anar, i si li se pregunta a Passini segur que no dona bones referencies.
Aumentant cilindres passem a les de dos cilindres o doblecilindriques. Ací depen del poble on vages es jugen dos divisions, la del puto amo i la dels demés. Si no havera eixit tan mal Alvarito Athleti la carrera del puto amo no havera segut tant tranquila; i damunt s'ensenya promte, perque hi ha que vore com marca terreno en els adelantaments!
I per acabar cilindres a mans plenes! Com cada casa tria els que vol i com diria el jubilat Requena "los motores pluricililindricos". Començant pel principi elietes s'apunta a la moda del strike, ni tres curves va durar!.
Honda l'ha cagat en la motofeber i van a demanarli consell a Nieto pel temps que va fitxar ell per la fabrica d'ibi. Les males llengues diuen que van a posarli dos rodetes als costats i la palanca del canvi al damunt del deposit (s'en recordeu).

I per acabar de rematar-ho la muñeca vestidita de asul ens sorpren amb noves actuacions. Si en passades carreres s'ens posava a plorar, ara s'ha desansenyat a frenar i a quasi mantindres en enquilibri. A la pròxima ens deleitarà amb un show de pipí i popó al panyal. I encara queden carreres!
Més coses, quan ens rote contarles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada