Última Hora

- -

dimarts, de maig 22, 2007

El Sannedrin en Campanya

Desde el passat dia 12 de Maig al igual que passa en la resta de Municipis, el Sannedrin ha entrat en campanya.
Fa una setmana i mitja que els membres estan molt inmersos en els debats politics. Recaban informació de tot tipus, a nivell de Grup a nivell Municipal i a nivell Autonomic.
I es que unes eleccions és el signe més autentic de la democracia que estem vivint. I es clar tothom opina, i tothom debateix.
Al Sannedrin podriem dir que tenim de tots els colors, mes tirant cap al capoll o cap a les gavines o cap al nacionalisme o cap a on interesse. Res, que fa unes setmanes que el mails van que volen.

Pero anem per parts:
- En primer lloc tenim eleccions internes, el que passa es que sols s'ha presentat un candidat. Le Petit Napoleon, que es l'actual president i amb un any de mandat tots els electors pareix que estan amb ell. Pero sempre hi ha oposició i això fa una mica interessant el tema. Es per això que anem a esperar uns dies més.

- En segon lloc i es on més calenta està la cosa es en les eleccions Municipals, i es que aquí a tots tant directa o indirectament ens toca algo. I es que al Poble passen coses i no poquetes, de fet els diaris del país ( Levante, Las Provicias, etc) també el trauen ens portada i fins i tot un blog del poble del costat. O bé per uns o bé per altres la polèmica està servida. I es que 4 anys de mandat donen per a molt, i la gent pareix que vol algun canvi almenys si no de color, d'actitut de cara als veïns. Pero de tot això ja en parlarem.
Deixem que els membres debateixquen una mica més i ja posarem les conclusions...ara per ara la gent està molt interessada en el tema.

- En tercer lloc i es on la cosa pareix que té tots els números contats és en les eleccions autonòmiques. Tots o quasi tots pensem que fa falta un CANVI. I es clar que realment hi ha que obrir la finestra i que entre aire pur, pero per lo que sabem i lo que supossem la historia tornarà a ser igual. Ojalà que no hi haja Majoria, això donaria més joc. Pero creguem que els valencians com a humans que som tropessarem altra vegada amb la mateixa pedra, com diria Rus: Que burros que som!!!


Salut i ... que segueixca el debat

P.D: Referencies a les que es fan al·lusió:

Blog Eleccions en Beniarres
http://beniarreseleccions07.blogspot.com/2007/05/el-pp-no-es-presenta-gaianes.html

Diari Las Provincias
http://www.lasprovincias.es/alicante/prensa/20070519/politica/gaianes-rebela-defensa-sierra_20070519.html

Diari Levante
http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=3536&pIdSeccion=17&pIdNoticia=301746

Blog de Rus
http://rus2.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada