Última Hora

- -

dilluns, de maig 28, 2007

Crònica d'un recompte disputat.

RadioBox va canviar ahir les grades d'un circuit de motos per la plaça del poble, per tal de viure el desenllaç de l'exercici de la sobirania del poble, el triar governants per als pròxims quatre anys.

Amb molta expectativa i un bon grapat de gent pels voltants de la plaça, entre els quals hi havia una nutrida representació de sannedrineros, al toc horari de la campana s'obria la urna municipal.

Conforme anaven obrint-se les paperetes, la cara dels contrincants anava transformant-se: de les sonrises nervioses del primer moment, es passava a una sonrisa continguda per part de uns i un pareixer més seriós per part de altres.
Des de la finestra es podia vore com els muntons de cada una de les formacions estaven prou igualades i el resultat seria de foto finish.

El recompte no seria ràpid, hi haven moltes papeletes que obrir i la feina la feia la presidenta papeleta a papeleta.
A mitjant recompte un dels futuribles de l'atabó sen ix a fumar-se un cigarret i comenta la jugada "encara que no guanyem traure el resultat que tenim per a nosaltres és una gran victòria" i encara afegeix "ja van soltan avemaries com ojo que aneu a empatxar-se".

Al voltant de les 21.15 el resultat definitiu: foto finish. Per 11 vots l'atabó aconsegeix l'alcaldia. Els somriures continguts dels futuribles ja no son disimulats, i com es llògic i comprensible cara de circumstancies a l'altre bandol.
No hi hageren traques ni castells a pesar del dissimulat passeig del coeter per la plaça.
EL poble ha parlat, i ara al nou consistori a partir del 14 de juny li toca treballar i tirar el poble endavant.

By RadioBox

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada