Última Hora

- -

dimecres, de maig 23, 2007

Gaianes la "pequeña" Galia.

Si, Xiquets si.

La setmana va avançant i s'apropa el dia D.

Avuí era l'ultim dia per participar en la Porra del Sannedrin. Segons comenta la junta electoral, la participació ronda el 100%. Això vol dir que la gent Sannedrinera es molt participativa i molt democratica.
En fi, sort i que guanye el que millor convinga al poble.

Ara anem per feina, que hi ha molta i no hi ha temps.

- El tema intern, avuí ha estat molt renyit. L'oposició al candidat, pero que no es presenta ni té candidatura, ha enviat un seguit de " coros i danzas" per fer la competencia a Le Petit. Pero aquest a contestat amb una Samba Brasileña que ens ha deixat a tots mocats.
Le Petit, tranquil que el poble està amb tú, i segons la Vicenteta això es l'important.

- Municipals: GAIANES també coneguda abans per "La pequeña Rusia" ara té un nou titol "La Pequeña Galia". I es que el l'unic poble de tota la COMUNITAT VALENCIANA on NO es presenta el PP.
L'amic Camps estarà estirant-se dels pels, a no, que casi ja no li'n queden.
D'aquesta noticia no sols es fa resó la gent de Beniarrés com explicavem ahir, sino també diaris d'ambit provincial i Autonòmic. Inclús la cosa va més enllà i la gent de Catalunya aplaudeix la inciativa o l'accident ( segons qui ho mire).
http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=3522&pIdSeccion=19&pIdNoticia=296802

Seguint amb la crònica d'eleccions municipals, hi ha molts membres que no saben el programa politic dels partits que es presenten. Desde la redacció es recomana buscar per internet, pero al cap i a la fi, del que diuen al que fan no té res a vore..."ahí queda eso".

Els membres del Sannedrin realment s'han posat el mono de feina, quina manera de buscar informació. Tenim el cens electoral del poble i sorprenentment en sols 5 mesos el poble ha pujat unes 24 persones més. És el poble que més creix de la contornà, que vos pareix?
Ni Muro, ni Alcoi, ni Beniarres, etc. La GALIA creix, i es per això que volen fer moltes més barraques. ( pero es justificable o sols es una estratègia?)

Ahi va el cens i algunes dades molt interesants:
http://www.dip-alicante.es/documentacion/censoelect.asp

Si seguim així per al Jesuset de l'any que ve tindrem que fer eleccions. Oh no!!!

Opinions hi ha de totes les clases, desde el que pensa en " la gent que no viu al poble no té res a dir" a qui pensa " quan el mal ve d'Almansa a tots alcansa".
Pero això si, sempre amb molt de respecte i sense cap censura...que n'aprenga el director de C9.


Autonòmiques: Pareix que la cosa esta clara, encara que la gent clama a que es vaja a votar, quan més gent vaja a votar més canvi hi podrà haver. Segons les enquestes si es votara un 73% la Generalitat canviaria de color. ( pero això només passa en les Teles BRAVIA)

Seguirem informant....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada