Última Hora

- -

dilluns, de maig 28, 2007

Les Reaccions no s'han fet esperar!!!!

Aquí estan les reaccions d'alguns dels Membres del Sannedrin:

"En veritat els veis del poblet han triat i l'atavo ha resultat ser aplastant. Caldra investigar Senyoria Junta Electoral si cap partit en la historia del Pais Valencia ha experimentat tal sensació de victoria.
Sense estar present en llistes en qüestio de setmanes consolidar-se com a tal i guanyar. Em sembla a mi que això vol dir alguna cosa.
En qualsevol cas, si han aconseguit este repte esperarem d'ells ja qualsevol cosa: Jardins verds on poder passetjar nuets (com Eva i Adan), piscina natural a l'aire lliure a l'Albufera (con burbujitas i Morenitas a l'estil del Petit Napoleo) i no se quantes mes coses."
By Uno que està content.

"A nivell local: El poble a parlat, i a considerat que el govern vigent havia perdut el nort i ha votat per el canvi. Les errades han superat els encerts i les consequencies son clares. Particularment crec que no han sabut rodejar-se de la gent adecuda, i per tant els consells que els han donat tots anaven en una mateixa direccio. En la primera legislatura les coses estaben mes clares, pero en aquesta segon tal vegada sense donar-se conter ham primat decisions particulars per damunt de generals i el poble no podia consentiro.
En quant al govern entrant, desitjar-los molta sort perque es fara falta. Els recomanaira que analitzaren els errors que els han portat al govern per a tractar d´evitar que tornen a passar. I que tinguen clar un concepte, els hem votat per a defendrer al poble, no per a destruir i atacar al govern anterior.
Que analitzen la situacio perque tal vegada alguna de les propostes de l´anterior govern no era desgavellada, i si es dona un enfoc diferent i es replantegen les condicions, el poble sera el gran beneficiat."
By Uno que està content pero amb calma.

"La cosa ha estat ajustada, podriem dir que el poble està literalment partit. La lectura, ara sí particular, del fins ara Comité és que el Poble estava cansant de tanta crispació i discussió inútil, descalificacions fetes a l´esquena, tanta sessió plenaria surrealista a l´Ajuntament, tant de PAI abusiu permés i en mans de l´especulador més conegut de la contornà, tant menyspreu a altres opcions (que també van obtindre el seu suport democràtic en el seu moment), tant de quan les coses anaven mal "la culpa és dels que hi havia abans" i quan ix bé la juga les medalles per als mateixos,.... El Canvi o, més ben dit el toc d´atenció, era necessari per demostrar que la gent no es xupla el dit.
Per altra banda, també vol dir que no s´ha de deixar apartat a ningú com si fos un moble, cosa que ha vingut passant durant els últims anys, i ara sí que tots des de l´INTERÉS COMÚ DEL POBLE s´han d´entendre i treballar aportant tot lo positiu que tinguen i deixant a banda "l´alta política de partits i els interessos i rancúnies" segons parlava el programa d´un dels partits aspirants.
Estar a la poltrona és una cosa que en política, menys en el cas de la "Generalidad" Valenciana, no és un títol de per vida, cada quatre anys es passa l´examen i açò s´ha de tindre assumit, però encara que u quede sentat en una pobra cadira de boga, com les de casa sac, ha d´entendre que fer una política destructiva perque no està on creia que deuria estar és negatiu per al poble i per a ell mateix.
Així pues, esperem que les coses tornen a la normalitat, el poble continue progressant i s´escolte i es faça particip a tots. Totes les idees, vinguen d´on vinguen, poden ser bones.
Salutacions i felicitacions als que han sigut elegits per part de les dos opcions."
By Uno que li agrada el canvi, per demanar unió al poble.

"La veritat és que estem en democràcia i democràticament acceptem els resultats. Espere que amb el temps pugam tots gaudir de la alegria que demostres per la victòria del Bloc, que s'elaboren propostes polítiques vàlides per al poble i no soles es limiten a paralitzar o modificar el PGOU aprovat pels socialistes en benefici propi. Vos recorde a tots que la principal motivació de presentar-se la llista del Bloc va ser la problemàtica surgida per la aprovació del PGOU (si no que li ho pregunten al Clan A...)"
By Uno que està descontent amb el resultat.

"El primer que vaig a fer es donar l'enhorabona als guanyadors ja que si el poble a votat a aquestes persones desconegudes per a mi sols en queda resar per a que ho fasen tot el be que puguen per el poble, pero jo crec que sols s'han presentat per purs interesos( i despres que diguen que abans pareixia Marbella) i que per el poble no posaran molta voluntat en millorar-lo ja que ells sols tenen alguns objectius concrets, i per l'altra banda han promes massa coses a persones que l'unic que pot fer es perjudicar al poble i enfonsar-lo pero m'agradaria equivocar-me i tragar-me les meves paraules i poder celebrar que estava equivocat en la meva opinió sobre el nou govern municipal,pero tinc mania que alguns no estan capacitats per a tindre una responsabilitat tan gran."
By Uno que viu al poble i no creu en els que ha decidit el poble.


XIQUETS, PER A GUSTOS COLORS....SORT!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada