Última Hora

- -

divendres, de setembre 01, 2006

Radiobox a la Republica Checa

Després de unes semanetes de descans el mundial torna a posar-se en marxa, i com no RadioBox allí estigué.
125: OLOR A MUNDIAL: El fum que tira la moto de Bautista no fa olor a ricino, sino a mundial. I es que el xaval es treballa la victoria metro a metro i dècima a dècima, amb un final de foto finish. Dels demés, l'unic que podem destacar es que l'alcoià ja roda al capdavant del segon grup, que per donar-li un poc de mèrit, és on roda el campió en títol. Llàstima lo de la derbi, perque pareix que tornen a correr.
250: SON LES 12:30, AHI ES QUEDEU, M'EN VAIG A GUANYAR LA CARRERA: Que bó que és Lorenzo, deixà rodar als demés per vore que es el que podien fer i quan es va cansar va enchufar i sels va deixar mocats. Els demés juguen en altra divisió, com un tal Barberà, més conegut pel Monot, que amb la mateixa moto guanyadora no sap correr i sempre sap traure-li mil defectes.
Ull amb un catalanet: Espargaró, que amb dos carreres ja li ha fet traure els colors a més de un veterà. Segur que d'ací a final de temporà trau algo en clar.
MotoGP: RODILLO CAPIROSSI I PUNXADA DE HAYDEN: Llàstima de l'accident de catalunya, perqué segur que estaria lluitant pel títol. Mig segon per volta desde la primera a lo Wayne Rainey. Fantàstic Pedrosa a pesar de les mangalatxes barriobajeres del de groc i Hayden. Ull amb roberts que pareix que li han trobat la llimaura al pistó i està a l'aguait. De totes maneres el mundial pense que es cosa de dos, i estàn al mateix equip. Radiobox descarta al saltimbanqui pelut de groc perque la moto ja no li dona més de sí i de segur que la vegem rebentar en algun circuit més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada