Última Hora

- -

divendres, de juliol 28, 2006

Radiobox als Usa

Una volta superats els problemes informàtics, que no de fronteres als USA radiobox torna a emetre:
MotoGp. U-ESE-A ! U-ESE-A! Aixina animaria Homer Simpson als americans sentat a la seua banqueta de 60 cm de ample (estandar del cul americà enfront al europeu de 45 cm). Rossi peta la yamaha després de fundir-li les rodes i per als poc observadors va intentar acabar les 2 ultimes voltes espentant la moto per arrapar algun punt. I Checa la millor yamaha!.
El llevataps va dictar sentencia i soles els que el coneixien van estar davant encara que mentre les rodes van aguantar. Hayden no passà el rodillo de l'any passat i Pedrosa per a penjar-li una medalla, el tio va fer dos pifies de hostia segura i les va traure i com sempre Melandri pel mig... .
Les ducati en esta carrera el color roig que tenien no era el de la pintura, estaven roges pels problemes de sobrescalfament que patien, es comprensible vegent a la dona de capirossi i la bocapato.
Les quinieles de cara al mundial van perfilanse: Hayden és el que més numeros té, Capirossi va pedre el 50% de les opcions a catalunya, pero de segur que mullará l'orella abans de que s'acabe la temporà. Al de groc les opcions se li esfumen com el fumet blanc que li treia la yamaha. I el tapat es Pedrosa, al que radiobox desde un principi no el posava en la quiniela.
Més a la República Txeca i si pot ser amb un final com el del 500 del '96. Feu memoria i recordeu qui van ser els protagonistes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada