Última Hora

- -

dimarts, de juliol 18, 2006

Radio Box a Alemania

Després del triunfal cap de setmana a terres de la gran betanya esta volta tocava passarles putes, encara tot i que es van poder salvar els mobles.
125: CARTERISTE A LA ITALIANA: Passini li furta la cartera a Bautista amb el genoll. Que hem de dir, no es la primera volta que passa a la copa aspar, o el nassut posa ordre dins de casa o algú no acabará alguna carrera en el que resta d'any.
250: LORENZO A LO PEDROSA: Per fí s'ha donat conter que hi ha un petrexo que es diu calculadora i es millor fer un tercer que no acabar. Ja està lider i si no li sen va la xapa altra volta té el títol a la boltxaca.
MotoGp: UN SAC DE PORTLAND!: Això es el que li fa falta lligar a la moto de Rossi per a que hi haga un poc d'emoció. Rossi 1 - Pedrosa 0. En el primer combat en igualtat de condicions Pedroseta ha eixit escaldat, primer Melandri i després Hayden li la van clavar. Que no es queixe de la tancada de Hayden perque l'americà havia vist com li clavava la moto a Melandri en les voltes de antes i lo unic que va fer va ser tapar el forat. Segur que a la pròxima ja procurarà anar davant per a que no li passe altra vegada.
El mundial de 125 i 250 sen va de vacances fins la República Txeca, però MotoGp se'n va d'excursió a Laguna Seca: Prepareu-se per a vore com els americans li lleven les pegatines a Rossi en el Sacacorchos. Per fer-se una idea la curva es com les eses del carrerón de la muerte pero a lo bestia.

RadioBox allí estará per a contar-ho

P.D. ( WanXu): Per a qui no sapiga com es el "Carreron de la Muerte" aquí teniu un plano. Com podreu comprobar li pega mil patades al "Saca Corchos del Circuit de Laguna Seca, en el mapa de baix. També l'hem posat.

CARRERON DE LA MUERTE.

















Circuit de EEUU. Laguna Seca


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada