Última Hora

- -

dilluns, de juliol 03, 2006

TRIUNVIRATO!!!!!!! ( By RadioBox)

Per fí, amb molt de esforç i molta gana la armada espanyola per fí ha guanyat a les terres dels fills de la gran.... bretanya.
Farà un parell d'anys els francesos van rallar el disco de tant de posar-lo, hui els anglesos també han experimentat la mateixa sensació. Amb la boca ben plena i en totes les lletres: TRIUNVIRATO.
125: TOT CONTROLAT: Bautista, el lider de la Copa Aspar, ho té tot controlat, deixa una miqueta als demés que tinguen la oportunitat de lluir les pegatines del carenat i fer una miqueta de publicitat per a enchufar i deixarselos mocats.

250: SAYONARA BABY!: EL puto amo torna a fer de les seues, se'n recorda de passar per fora als rivals i damunt els maxaca amb el crono de una manera insultant. EL lideratge està a 2 punts i les pifies de principi de temporà les ha sabut recuperar com els autèntics campions.

MotoGp: LA SORT DELS CAMPIONS: Que compre loteria Pedrosa que segur li toca. Això de salvar un pinyo i guanyar a lo Lorenzo té molt de merit, i desde principi de temporà estem observant que si corre el divendres té opcions el diumenge, pero, ai si li se atravessa el circuit, això es si que es patir!.
Altre que incluiriem dins de la sort dels campions es Rossi, perque segur que té que tindre amagades dos rodetes de eixes que duies quan encara no sabies anar en bici per aplegar a acabar segon, i ja va tercer al mundial!
Molt mal Hayden, això de fer experiments juganse el mundial diu molt poc dels japonesos, cosa que el nostre corresponsal WanXu pot corroborar en el seu dia a dia. De totes maneres RadioBox continua apostant per ell com al campió d'enguany, feu memoria i situeuse al gloriós 1999, on el noi de Seva va fer historia i on altre espanyol es coronà al 125 sense guanyar cap carrera.

En dos setmanes més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada