Última Hora

- -

dijous, de juliol 27, 2006

Tres Hondes al Podi. GP. USA ( By Wanxu)

Per motius que encara desconeguem, aquesta ha estat les últimes noticies que sabem del nostre company el incansable RadioBox:
"Radio Box té Problemes informàtics. Ja t'aplegarà la crònica"...
Aquestes paraules preocupen i molt, i si tenim en conter el sarao que s'està escomençant entre Israel el Liban amb l'ajud dels americans. Que no hauran agafat al radio box com a corresponsal de Guerra? En fí, guerres apart i esperem que acaben pronte anem a fer una petita crònica del que va ser el GP de Laguna Seca o més conegut com el US . GP.

Sols destacarem la participació dels pilots de GP, ja que les altre categories a estats units no van. Això de sentir les motos com a mosquits als yankis no els agrada. En fi, per a gustos Colors!!!.
Anem per feina...

MotoGP. Un Podi d'Honda. Així podriem resumir el GP. Les Hondes van anar molt bé i quasi tot ho van fer de categoria, tot el contrari que a les Yamaha. A Rosi, si aquell que ha tingut la flor al cul molts grans premis, li se va cremar la moto. Pedrosa va fer una carrera de Sobresalient, pero li va faltar la Matricula ja que va quedar segon, va arriscar i va axuxar a Stoner que va caure. Hayden a la seva, tota la carrera tirant i es va fer amb el Gat a l'aigua. El pobre del Vermeulen que va fer la Pole les rodes no li van aguantar i a mitja carrera ja no donava més de sí.
De la resta no cal ni nomenar-los, Elies s'en va sortir i le Monot.....

En fin...esperem que en el proxim GP Radio Box ja estiga en condicions....Salut i molt bones Vacances.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada