dimecres, de setembre 20, 2006

RadioBox en Isla Felipe

No es que Radiobox estiguera de vacances, és que Isla Felipe está molt lluny i hem intentat fer la crònica des de casa Felipe, sols es que Wanxú se'ns ha adelantat en informar.
Després de analitzar el video de les carreres, perquè el directe el varem mig dormir RadioBox trau les següents conclusions.
125: EL REY HA MUERTO: VIVA EL REY. I es que tant va el naripa a les carreres, que al final tenia que guanyar algún campionat ja com a mànager. EL Open Aspar ja té un campió ben merescut. Del de Alcoi que podem dir: "ja puc mori-me".
250: CARDÚS TÉ HEREU: De Angelis 150 carreres entre 125 y 250 i més segons llocs que el català, això es ser perseverant. Loren ho te tot controlat i hasta sap donarli emoció a les carreres fins a l'ultim metre +0.009 de diferència que passat a metres es una pegatina amb la seua corresponent mullà de pegamin.
MotoGp: DUELO DE MONOTS: Per fí el monot oficial de la categoria ha donat senyals de vida i no es altre que el novio de la bocapato. Hasta li havien sortit imitadors que es van destapar en la carrera anterior. Per furtarli li furtà el tercer lloc a la mateixa linea de meta.
Por la boca muere el pes: EL monot d'imitació digué a malasia que guanyaria totes les carreres hasta final de temporada, pues ja no ho pot fer.
Hayden va fer un gran pas per guanyar el títol; tingau en conter que faça el que faça el monot d'imitació en les tres que queden, soles en quedar un lloc per darrere d'ell el títol es per a l'americà.
Confirmat: A Pedrosa li agrada l'aigua soles a la botella. No era dia per a jugar-se el fisic tenint-lo com el té.