- -

dimarts, de setembre 19, 2006

JA TENIM CAMPIÓ DE 125CC ( by WanXu)

Possiblement és la noticia de la setmana, de nou SOM CAMPIONS EN 125.cc.
En el Circuit de "Isla Felipe" ( Philip Island) de nou la bandera nacional puja a lo més alt del podi.
Anem per feina, ja que aquesta setmana RadioBox està descansant.

125. OPEN ASPAR o Tongo Aspar. Al Final Campions. Aquesta temporada Hem guanyat en 125, Alvaro Bautista va anar sobrat. I per fi a tres carreres del final ha maxacat als rivals. Aquest any la competició de 125cc. també anomenada Open Aspar ha estat com les 13 hores de Gaianes, fem una competició on posem els rivals justetets pero nosaltres sempre guanyem. Calcat al Gaianes.

250. De Calle. Sense paraules, aquestes ultimes carreres per a Lorenzo, ( LLorenç) han estat un camí de roses, ningú li fa sombra i s'espera que en poques carreres si no passa res tornarem a ser campions de 250cc. Si guanyara tindriem 30 titols de campions del mon de Motociclisme.

MotoGP. Més rara que un gos verd. Així podriem resumir la carrera, Sortida amb una volta de menys, primera part en sec i després en mullat. El monot de Sete no va poder ni aguantar el tercer lloc i en recta de menta el va adelantar el Rossi. Hayden anava de tapat tota la carrera darrere del Doctor. Pedrosa en la cama fotuda i amb unes rodes que patinavem prou va fer en no caure al final 14. I Melandri que va guanyar va ser el gran beneficiat, tercer i amb opcions al campionat, ojo amb el Doctor ( Alias Monaes) que ja li dú uns 20 punts i queden tres carreres.
Així que igual la gent que vaja a Valencia aquest any si que podrà vore un gran espectacle.

Noticia: A partir del 25 de Setembre al Circuit es posen a la venta 1000 entrades de una grada supletoria amb pantalla al davant, qui vullga la broma li cosatarà sols 100€.

Desde l'altra punta del mon informando para "El Sannedrin" Radio Wanxu....