Última Hora

- -

dijous, de setembre 14, 2006

Radio Box a Malasia

A pesar de les festes i de traure a passejar i sacsar el santet, tal i com mana la tradició, RadioBox estigué a l'ermita i a les carreres i les conclusions que es van traure d'elles a l'ombra dels pins de l'ermita, AMB UN SOL TRÒS DE COCA perque estava racionada i soles et deixaven repetir si a la repartidora de turno li caies en gràcia o no, foren les seguents:
125: OPEN ASPAR QUASI DECIDIT: LA copa open Aspar està a un punt de proclamar campió a Bautista. El xaval durant tota la temporada s'ho ha treballat metre a metre i dècima a dècima i ho té ben merescut. L'unic que li ha pogut fer sombra és Kallio i així ho reflecteix la provisional, els 4 de la copa aspar entre els 5 primers.
250: EL XIC S'HA FET GUITARRERO: Loren ja sap llegir les carreres, vore com està el percal i apretar quan toca. També hi ha que dir que gràcies a la pifia de de Angelis que l'ajudà a distanciarse. De Barberà soles podem dir una cosa: Por la boca muere el pes.
MOTO GP: UN MONOT GROC GUANYA A UN COIXO: A la mona ja li se veu el rabo, li té por a uno que no alça la sombra dels collons d'un sarvatxo i que coixo i tot acaba a 3 segons d'ell. Ja ho va fer amb Biaggi i Sete pero crec que ha tupat en dur i alguna denteta li caurà. No es poden fer totes eixes monaes en el podium perque estava riense-li en la cara traguent la cadira. Un altra: la passada que li pega a Capi en la ultima volta es calcada a la de pedrosa a ell en l'anterior carrera; ací que pasa: que la mona groga trau el colze i utilitza la ducati de peralte. A l'anterior carrera Pedrosa frena i el deixa passar quan el de Honda ja tenia la possició guanyada. Pense que a la pròxima la mona groga no acabarà tan senceret, potser acabara pintat de negre del neumatic de Pedrosa.
Vos en contaré un altra: Les mones també es fan mal, i en ASsen quan va acabar allí tenia al Dr. Costa i la bolsa de gel a peu de moto. Ara pregunte ¿Algú va vore a l'esmentat Costa o de la Clinica Mobile en la zona de podi? Perque per baixar a Pedrosa feia falta un pont grua.
I la ultima perla, i es que fins les mones grogues parlen i tot, cite paraules textuals del motociclisme "No m'ha sorprés, perque coneixia l'abast de les ferides. Dani no tenía res trencat i huí dia hi ha unes injección que funcionen molt bé per eliminar el dolor". Penseu el que vullgau i mireu el part mèdic.
Encara podria contar més numerets de esta mona de circ però mels reserve per a pròximes ocasions, sobre tot al Ricardo Tormo on es podrem burlar en directe de com no guanya el mundial a pesar de les seues males arts.
I cremaes de roda desde la font vella!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada