Última Hora

- -

dimecres, de setembre 13, 2006

Salta la Polèmica als Disfrassos

La victoria es un frau, aixì ho recolliem aquest matí a la nostra redacció: "ja he vist que t'has informat, pero realment malament, en el Sanedrin has posat que Joules i la seua banda van quedar 1ers, però aço es mentira, els van donar el premit de ser amics de la banda, JE JE, En conte de fer el caballo de troya van fer el Oso Hormiguero de troya i no els van donar res, va guanyar la lluceta i els seus amics (el meu germa,
tomas,...) pero sobre tot la lluceta."

Es seguirà parlant del tema...

Desde la redacció del Sannedrin es demana perdó per la informació erronea respecte als premis de les disfresses de festes. El Caballo de Troya tant sols va tindre mensió especial. Aquí vos pose els comentaris dels corresponsals enviats a la zona de guerra: "Les tronaes a catalunya es veu que han trencat algo els telefons: el cavall va obtindre la menció d'honor del conjunt, sense remuneració económica i amb xorro de xispes de una caixa del conjunt al xafar ximo el cable del micro i cruzar algún cable en plena actuació del tot motor.
Les mamelludes de la cantina van pillar tal pet que van pedre el anar i la cantina, que s'ha esfumat com un poltergueist"

maeu! a saber on estarà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada