Última Hora

- -

dilluns, de juny 05, 2006

Radiobox en Mugello

Radiobox continua les emisions mundialistes anan fins Italia per tal de vore si els nostres conquisten el imperi. Resultat 2-1
125: ¿Juguem al gat i a la rata?. Radiobox va aplegar tard a l'eixida i la primera meitat de carrera, pero les últimes 10 voltes han segut de provar com passar al contrari buscant el rebufo. La derbi no va gens mal en mans de Pesek ¿On tenim a l'alcoià? Segur que el casco que gasta-3 talles menos de la seua- li oprimix el cervell i no el deixa pensar. Bautista es bonisim, es el lider i corre a lo indurain, deixant guanyar al company quan es pot. Ja vorem si donat el cas dins de 15 dies es deixa guanyar.
250: The Jedi Return. Eixe es el Lorenzo que volem vore tots, centrat, sabent guardar forces pel final i sabent llegir la carrera per traure el resultat desitjat , ai si no el perdera la boqueta! seria un fora de serie com pedrosa.



MotoGp: Semifallo de Ducati. Capirossi es posa lider acabant segon i no axantan-se davant de rossi. En més de una curva el de groc li clavava la moto i no feia ni moviment de apartarse. Sete continua en la seua linea: resulta que li havia caigut una xapa de cinc duros deixos dels de franco i estava buscantlos, al final diu queha tingut mala sort i no els ha trobat, pero per tot lo demés la carrera li ha eixit bordà.
Pedroseta hui anava justetet i prou ha fet en aguantar el ritme dels demés. Hayden està reivindicant també la seua candidatura al títol. Es el pilot més regular de tota la categoria i en lo que va de temporà no baixa del caixó.
Les primeres quinieles de radiobox es decanten per Capirossi i Hayden com a candidats al títol.
Ah, i per si no ho sabieu, les monaes del diumenge li han eixit bé al de groc i ha guanyat.

Acabem la transmissió cedint el passe de prensa a RadioWanxú, que estarà present al circuit de Catalunye, esperant que tinga ull critic amb els nostres. Radiobox tornarà a emetre desde la catedral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada