Última Hora

- -

dimarts, de juny 13, 2006

DEFINITIU: per al Sanedrín (by Vieri)

Salutacions a tots els membres del Sanedrín:
A un dia del debut d´Espanya en el mundial la "secció de motor", que ha monopolitzat el comentaris durant tot este temps, deixa pas a la "secció futbolera" del sanedrín. Supong que els experts i analistes estaran prenent nota dels possibles rivals de la selecció per a fases posteriors.
De moment, mundial sense sorpreses, guanyen els de sempre:
Alemanya: Encara que no té un equip destacat, Alemanya és Alemanya i com deia Gary Lineker “El futbol es un juego que enfrenta a once contra once y en el que siempre gana Alemania”. Amb estos precedents i jugant a casa són un candidat al títol.
Anglaterra: Va mostrar poc en el seu partit inagural davant una selecció de xiste, però no va fallar. Hi ha que tindre en compte que no va jugar Rooney àlies el "hooligan", de qui s´espera li donarà més força al equip del "Imperio".
Argentina: Este mundial l´ha començat sense fallar, no esperàvem menys. A més, tenen el suport animic del Pelusa, no coneixem si eixe suport es convertirà en químic com vaja avançant el campionat. Bons jugadors i molta garra, altre candidat clar.
Holanda: Enmarcada en el grup més fort de tot el mundial, la Taronja Mecànica (no és el València) ha cumplit. Una selecció que sempre compta amb bons jugadors i que comença tombant a un equip incòmode i amb qualitat com és Serbia i Montenegro. Altra candidatura sèria a endur-se la copa.
Portugal: No sé si és per l´idioma però els nostres veïns continuen jugant bé al futbol, si no els fallaren un poc els davanters acabarien més d´un partit celebrant golejades. Amb Figo destacant, els lusos són un aspirant molt important.
Itàlia: Que hem de dir de la selecció "azzurra", ells en la seua llínea, tancadets i sense fallar quan tenen l´ocasió. Sempre són favorits.
Rep. Txeca: Llàstima que "El Glorioso" no haja fitxat Rosicky per a l´any que ve, quina màquina!! Van passar per damunt dels USA (millor que es dediquen al bàsket). Els falta davantera i vorem com aguanten els iaios de l´equip, però sense dubte són un equip perillos.
França: Últim mundial per a Zizou. La selecció gabatxa dispon de moltíssima classe i de un monstre com Henry. No la podem evaluar encara però es suposa que farà un bon paper.
Brasil: No fa falta que fem un mini-anàlisi de Brasil. Esta nit podrem disfrutar del "jogo bonito" de la selecció brasilera i totes les seues figures. Amb Ronaldinho, Ronaldo, Kaká,... és com sempre l´equip a batir. I es que és normal que juguen amb eixa alegria tenint estes perles:
En fí, no sé si el fet que guanyen fins el moment tots els favorits voldrà dir que Espanya decepcionarà com sempre o que d´una vegada per totes la selecció estarà en el lloc que li correspon, perque és una de les millors. Fins demà no tindrem la resposta, però la marea roja ja està movilitzada i com diu Aragonés: VAMOS ESPAÑA PORQUE VAMOS A IR!!!!
Que nosaltres també tenim potencial:
Finalment felicitar al Luca pel sopar amb el que ens va deleitar el dissabte passat, al més pur estil Ferran Adrià. Això és entrar per la porta gran al Sanedrín!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada