Última Hora

- -

diumenge, de juny 18, 2006

De Més a Menys GP Catalunya ( By WanXu)

Sense carro, sense bandera, sense nevereta, però amb molta il·lusió i unes bolses isotermiques de l'any passat hem passat un dels dies més esperats de tot l'any.
Quan ja se sap on un té que aparcar i sino el deixen fa la mangalatxa per a sortir pronte, amb café i cervessa que no falte a les 10:00 am, radio WanXu ja estava a Montmeló informant del Warm up de MotoGp on Pedrosa feia el millor temps i donava esperances a la parròquia vallessana. Però anem per feina:
125: Bautista, Faubel, Gadea, de nou l'equip d'Aspar s'ha impossat. Nieto a sortit molt fort pero finalment no ha pogut aguantar el ritme. Pesek i Passini han estat ahí, pero els d'Aspar s'han endut el Gat a l'Aigua. Altre triunf totalment nacional, la segona vegada en aquesta temporada.
250: Lorenzo, Lorenzo, "A por ellos OE, A por ellos OE". Despres d'una molt mala sortida, ha anat remontant, i li ha faltat una volta, per poder optar a lo alt del caixó. Una última volta d'infart i Montmelò en peu no han estat suficients. Debon ha fet molt bona primera part, pero poc a poc ha anat desinflant-se. Casi.....
MotoGp: " Accident.....i un altre Accident". Així es podria resumir la carrera, Capirosi enveteix a Sete i s'enduen a un grapat de pilots, entre ells Pedrosa. Bandera Roja i "vuelta a empezar". En la segona sortida, de nou Rossi es posa al davant i sense contemplacions ha guanyat, un passeig clar que en tota la temporada no s'havia vist. Pedrosa ho ha donat tot, pero una mica massa i ha caigut. A l'any que ve serà....

Seguirem esperant el "Triunvirato", a vore si potser en una d'estes.
Ara vos fique unes fotos de l'aficció de montmelò, com podeu vore la grada anava a tope.


Seguiremos informando, radio WanXu desde Montmelò.

P.D. Deixem pas de nou a RadioBox, que amb resaca ha pogut seguir tota la cursa...fins a la catedral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada