Última Hora

- -

dimecres, de juny 28, 2006

Opa , Espanya a fer la mà! ( La crònica)

Després de moltes ilusions en les últimes 2 setmanes, ja que abanç del mundial ningú donava ni un duro per la selecció. Pues bé, tots els pronostics s´han fet realitat, en el moment hem jugat contra una selecció una mica vella pero sempre amb molta entitat, i de nou Espanya cap a casa i el mal es que amb raó.

Penalti tret del sombrero, tot el partit dominant ja que frança va jugar com va voler. L´important es saber els defectes d´un i no les virtuts i els gavatxos sabien el defectes que tenien així doncs li van donar la responsabilitat i el favoritisme a la roja, pero al final es van endur el gat a l´aigua.

Com volieu que passarem si Casillas va sortir amb la samarreta blava d´Arconada quan vam perdre la final davant frança?. Si a ell sempre li ha anat el groc, no sé perque va canviar ( això es de no tindre personalitat).

Si ho mirem molt fredament aquest mundial està siguent un gran lluiment per a les ESTRELLES del Madrid. Ronaldo marca gols i és el màxim goletjador de la història dels Mundials. Beckam marca gols de falta i com sempre Anglaterra passa, Zidane marca el tercer gol per a França que destroça qualsevol esperança per a la parròquia blanca ( i mentres xuta li se pot llegir als llavis. OPA, Espanya a fer la MÀ!!!). Així que aneu empenyant més "Ciudades deportivas" i recalificant més terrenys per a que aquests mantinguts donen disgustos a l'hivern amb la lliga i a l'estiu amb els mundials o Eurocopes.

Aixì és, olvideu-se ser com Italia que de penalti en l'ultim minut passa de fase, o les seleccions que abans hem comentat, França, Anglaterra, Alemania. Mai hem pogut guanyar i crec que mai guanyarem.

Anims l'unic consol és la botella de café que es fem mirant a aquests i amb la companyia que això si que no ens ho pot llevar ningú, i al menys disfrutem amb aquestes fotos que el nostre Auto proclamat president ( Le PEtit Napoleon) ens ha enviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada