Última Hora

- -

dimecres, de juny 28, 2006

Un mundial, una desil.lusió. (by Vieri)


Eixe és l´eslògan que deurien posar en l´autobús en el que viatja la selecció. I es que la història es repeteix de manera cansina una i altra vegada, siga qui siga el seleccionador, els seleccionats, l´estil de joc, el país on es juga, l´arbrit i inclús el rival. La selecció, com sempre, falla en el moment clau.
Després diuen que els aficionats espanyols som una afició de club i no dóna el suport suficient al equip nacional. Per favor!!! que qualsevol persona es cansa de perdre, inclús un aficionat de l´Atleti, que ja és greu l´assumpte.
Hui la cara dels espanyols més que mai és un poema, i no perque ens tiren del mundial, cosa que vistos els antecedents entra en els plans de qualsevol persona coherent, sino perque ens ha tirat França, els nostres veïns majors, majors en tot i, com no, també en el futbol. Ens tiren els camions en la frontera i ens guanyen al futbol, me cague´n els gabatxos!!!!!
En fi, com a anècdota graciosa ens queda apuntar que va ser el PP, major defensor de l´espanyolisme, el que llançara la llei d´emisions d´interés nacional que obliga a retransmetre els partits de la selecció per obert, i és la pròpia selecció la major causa de dilapidació contínua de l´orgull nacional. Ni açò ho endivinen pobres.
Un consell, per a preservar la salut mental i física dels espanyols, demane la cesura completa de tots el partits de la selecció i la reposició de Verano Azul amb Xanquete i el barco, i si fan algun partit de la selecció que siga aquell històric contra Malta.
Fins d´ací dos anys a l´Eurocopa de Suïssa - Austria. Tornarem a il.lusionar-se? No ho dubteu.

Nota: Una Franceseta per a animar a la aficció....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada