Última Hora

- -

dilluns, de maig 22, 2006

TRIUNVI-FIASCO ( By RadioBox)

Radiobox viatjà a França amb l'esperança de repetir el triunvirato de fa un temps i es trobà amb el triunvifiasco de la armada espanyola:
125: Encara salvem els mobles. Meritòria carrera de Bautista, sabent aguantar en les voltes inicials amb un asfalt molt complicat i mullat, on molts han caigut a les primeres de canvi. Llàstima que la moto li diguera prou a dos curves del final i gràcies que encara ha pogut sumar 13 punts que a final de temporada seràn bons. Luthi reapareix i guanya de xiripa. Els demés s'han adormit i la faena se'ls ha amuntonat per al final ¿per a qué nieto marca les 10 ultimes voltes record si soles li ha servit per a fer 5é?.
250: ROSCO PER ALS ESPANYOLS. Començant per Lorenzo i acabant per Barberà. Lorenzo és de lluny mol millor pilot que barberà, pero la boqueta el perd - por la boca muere el pes- i en eixa inconstancia no es guanyen mundials. Dovicioso hui ha atacat, cosa rara en ell, i encara li han furtat la cartera en el ultim revolt, pero està cumplint i sense guanyar cap carrera està davant a la classificació. Que n'aprenguen els nostres que el tren comença a escapar-se.
motoGP: TERCER QUE SAP A DERROTA. Pedrosa ha deixat escapar una oportunitat d'or de guanyar i salvar la honra de l'armada, pero quan ho tenia tot a punt de caramelo -segur que té algun espia a l'equip de rossi- li passen melandri i capirossi. Lo de rossi es el sindrome biaggi. La moto li fa perla, du els mateixos colors que el romà, fa dos carreres que no puntua i la cosa està que comença a traure xispes. Açò promet.
End of transmission


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada