Última Hora

- -

divendres, de novembre 27, 2009

Reflexions de final de temporada. By RadioBox

Una vegada finalitzada la temporada i passat un temps des de l'ultim gran premi, anem a intentar traure conclusions del que la temporada 2009 ens ha deixat.

La categoria del 125 ha estat, com es tradició i costum, i esperem que continue així, molt disputada, però on s'ha vist que els veterans saben el que tenen que fer en el moment i el lloc precís. Simón ha dominat el campionat i ha demostrat, a pesar dels errors, recuperar-se i esperar. Els altres nostres han funcionat a trompades a pesar de que ja hi ha veterans que tindrien que rendir més del que ho han fet esta campanya, i no vull senyalar a uno que "japotmori-se".



El 250 d'enguany últim campionat de la categoria simplement ha estat espectacular. A Xest li van fer un funeral de cine i personalment pense que s'ha enterrat la millor categoria del les tres que conformen el mundial. el nivell i la competència que s'ha vist durant anys des que està motoGp no s'ha vist a la gran.

Per a l'any que vé ens han preparat un mundial monomarca, on hi haurà llibertat per a fer-te el xasis i suspensions però on tots passaran pel mateix motor. Sincerament, el mundial de motoGp és de prototips, no de este engendro. Per a vore copes de promoció tenim ja les del territorial. De fet Aprilia acaba de dir que no participarà oficialment en esta categoria de moto2. RIP



En MotoGp enguany per fí s'han vist moments brillants en algunes carreres, però en la realitat hi haven dos categories. Al capdavant 4 i molt més lluny la resta. El titol ha estat peleat perque tots han fallat en algún moment i és sintoma de que els altres van buscant els llimits dels demés. En que la pòxima temporada siga igual de disputada que la d'enguany em conforme.

Fins la pròxima temporada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada