Última Hora

- -

diumenge, de novembre 15, 2009

Quatre Camises Verdes per a una Roja

Ahir, dissabte 14 de Novembre la selecció va jugar un partit amistós davant Argentina. En aquest partit, a part de celebrar el centenari de la Real Federación de Futbol Español, un porter celebrava el seu partit número 100.

Així Iker Casillas un dels millors porters de la història del futbol nacional entrava a formar part de les llegendes, ara sols té per davant a Raul amb 102 partits i al gran porter de la selecció Andoni Zubizarreta amb 126 partits disputats amb la roja.

Iker ahir va voler fer un gran homenatge als grans porters de la selecció, lluïnt una camiseta de color verd. Aquest color ha estat el color dels GRANS PORTERS DEL NOSTRE FUTBOL: Iribar, Arconada, Zubizarreta i ara Iker Casillas.

Les Quatre llegendes verdes de la Roja.

Iker Casillas amb 100 partits en la selecció i esperem que molts més. La garra i juventut juntes.



Andoni Zubizarreta, el gran porter amb 126 partits amb la selecció i el jugador que més vegades ha lluit aquesta samarreta. El saber estar personificat.



Luis Miguel Arconada, el porter de la selecció que va ser el millor entre els millors en aquells finals del 70 i principis dels anys 80. Força i templança.



Jose Ángel Iribar, "El Chopo", la gran referencia i el que va escomençar una saga de grans porters. La llegenda en persona.




Disfrutem ara dels millors moments d'aquest grans porters.

ELS MILLORS DE LA NOSTRA SELECCIÓ!!!



Video Iribar:

http://www.youtube.com/watch?v=kPw5aCXDKB8

i unes imatges que podem vore, relacionades amb aquest grandisim porter:


Video Arconada:


Video Zubizarreta:



Video Casillas:




Que grans porters!, que grans porters!!!.....i tots amb un color comú, el Verd.

El verd té una forta afinitat amb la naturalesa, ens fa empatitzar amb els demes encontrant de forma natural les paraules justes. El verd ens crea un sentiment de comfort, relaxació, calma i pau interior, que ens fa sentir equilibrats interiorment.

Possiblement per aquestes raons, aquests grans porters van escollir aquest color, ja que per a un porter el saber estar, la calma i l'equilibri són bàsics per a fer una bona feina baix els tres pals.

El VERD, un color que defineix als MILLORS PORTERS.



by Wan-Xu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada