Última Hora

- -

dijous, de novembre 12, 2009

Dimarts Copero!!!!

Com en els grans esdeveniments....la gent del Sannedrin s'escampa per a donar cobertura del que passa pel país....

[By RadioBox] València - Deportivo Alocoyano

BOn dia!!

Encara que esta no siga una de les meues faenes, i disculpem a LePetitRaul perquè estarà encara digeritn encara el "alcorconazo", intentarem fer un resum del valència-deportivo.

Primer que res, agrair al socio-fundador-acionista del València, Mr Porreta, que ens oferí entrades per vorer el partit des de tribuna.

No massa gent a la grada, pot ser que 1/4 de entrada, però amb majoria absoluta a la grada per part de las huestes, que des del primer minut donaren veu a l'estadi i que el valència intentà apagar mitjançant la megafonia.

En la primera part no hi hagué un dominador clar, però les dos ocasions que tingué el València acabaren en gol. El Deportivo no s'en vingué avall i li plantà cara, fent el 2-1 en el minut 40 de la primera part. La sensació de la primera part fou que no es mereixien estar perdent per dos gols perque el València reculà.

La segona part estigué marcada pel domini dels que anaven de roig, amb una autoexpulsió d'Alexis per doble groga. Conforme anava passant el temps el València s'encarregà de matar el partit a base de perdre temps en les faltes i fer entrar les assitències, però el deportivo no reculà i al minut 35 aplegà l'empat. El València es replegà per a ixir a la contra i la grada demanava més del deportivo, que pegà la espentada final però que no va ser suficient.

Al final gran ovació de la grada al Deportivo, que saludà des del cercle central i s'acostà a la grada de las huestes.

Si el Deportivo continua jugant tots els partits com este, segur que torna a ser campió de lliga.

I en quant a la crònica de Xest, tingau pacència, que tot lo bò es fa esperar....

[By Wan-Xu] Barcelona - Cultural Leonesa

Veig que com en les grans ocasions...la gent del Sannedrin es movilitza...ahir nosaltres també vam anar a vore al Leon, o millor dit a vore l'entrenament del Barça.
Sense tant de detall com Radio box....en primer lloc, no vam anar convidats, com a bons catalans, pagan això si poquet, pero pagant.

Al camp uns 28.000 Espectadors cifres oficials, jo crec que hi havia un tio per cada sector. Això si ahir totes les Erasmus de Barcelona estaven al camp, mare de deu amb el fred que feia i elles amb xancleta i ben pintadetes....

Primera part van jugar al 10 en dos linies i el porter dins l'area. Poques ocasions, i quasi els de la Cultural en fan una d'artistes.....

En la segona part: van pillar als lleons que pareixien gatets gelats, i quan encara no sabien si ja havien escomençat o no la segona part, els va caure el primer gol....i després ja va vindre la maneta....
Guardiola com a bon director de circ ens va obsequiar amb les millors actuacions al final, sortin Pujol i entrant Messi i també canviant a un que jo no coneixia per Xavi...així dons ja ho teniem tot, no es podia demanar res mes. A la sortida de l'estadi vam vore l'escut de la Penya barcelonista de Muro i com es normal....foto al canto...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada