Última Hora

- -

dilluns, de març 05, 2007

EL UNITED GUANYA A PESAR DE LA FUGA DEL MISTER !!!!!!!!!!

Bon dia familia, este cap de setmana a segut de lo mes complet, aixi que nem a desglosar l´actualitat....

1- Nova victoria del United: El equip va reaccionar de forma molt positiva, i despres de dos derrotes seguides i de l´espanta del tecnic, guanya al Casa Jos per un ajustat 5-3. Cal fer mencio especial a varios aspectes :
- La nova dupla de la banqueta: Del bosque + Toni Grande. Son mes bons que els originals, quina forma de rotar jugadors, quina forma de viurer el partit, de guanyar-se un vestidor... els augure un gran futur a aquesta societat.
- Les lesions castiguen l´equip: El parte medic avançs del partit era desolador, Vieri baixa d´ultima hora degut a un puntet de mal de pantxa, fruit de un sigro mal asentat... a Sergio Ramos, que li proben menys les dones que a Ronaldo, baixa per mal de costella, fruit d´un moviment brusc no sabem on... el lider baixa per inalar la pintura que utilitza per a pintar en casa... En fi, un milacre que guanyarem el partit!!!!!
- Les discusions post-partit: Queda totalment prohibit discutir en public despres del partits, ja que dona la sensacio de mal rollo en l´equip. Com aço es totalment falç, la proxima vegada entrem al vestidor, ens peguem cuatre osties i a dutjar-se tot lo mon....

2- ¿ Algu sap algo de l´antic entrenador ? La veritat es que les noticies que ens han arribat son desoladores, ja que pareig que la cosa es molt seria. A primera hora del dissapte, els rumors afirmaven que l´antic entrenador estava ingresat en la capsula de goku, intentant rehabilitar el fetge despres d´una brutal nit. Amitad vespra les noticies eren pitjor, ja que el fetge no funcionaba i necesitava respiracio asistida per a poder " malviure ". Pero el colp final fou brutal, ja entreda la nit els rumors apuntaven a un desgarro en el recto .... de 24 cms !!!!!!! Aquesta noticia a deixat a la plantilla molt preocupa, pero sols aixi es pot explicar que abandonara a l´equip a mitad tempora..... Si no podia no conduir!!!!!!!
Si algu sap algo del cornejat, o el mateix implicat ja ha eixit de la capsula i ja li han aplicant els punts de sutura, que ens diga algo
En fi, un gran cap de setmana en visperes de la Champions... que es prepare el Sant Edrin !!!!!!!!!!

(By Le Petit Raul)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada