Última Hora

- -

dimarts, de febrer 27, 2007

RADIOBOX ALS IRTA DE JEREZ

Amb els IRTA de Jerez es dona per inauguarada la temporada 2007 del campeonat de velocitat. I com a costúm i tradició des de ja fa un grapat d'anys RadioBox proveirà de tota la contrainformació que succeisca al Continental Circus amb l'inestimable colaboració del enviat especial i corresponsal de guerra RadioWanXú.

Del poc que es va vore a la tele, (gràcies a l'avís de WanXú) es poden extraure unes quantes conclusions preliminars:

- La primera i més evident: ROSSELLÓ A LA PUTA CALLE. Però tampoc es per a tirar coets,una de les coses bones que teniem la passada temporada era Sito Pons i enguany no el tenim; en canvi tenim al més gran dels nostres: ALEX CRIVILLÉ (oÉ oÉ!!) i com no al fijo 12+1.

- Altra i també cridanera. No tenim a Pecino, segur que el trobarem a faltar. En sustitució seua monyos cardats i modelets per a lluir: ja vorem el dia que tinguen que explicar lo de la bujia quan fa perla!

- I pel coloret de la retransmisió podem intuir que anem a tragarse més publicitat que en les pelicules de Antena3, així que hi haura que tindre la parabòlica a la recamara per vore Eurosport

Anant a l'estrictament deportiu també es poden vore algunes coses:

A Hayden li han donat la motofeber, li falta moto per tots els llocs.

La mona de groc ha canviat de traje, a partir de hui li dirán la muñeca vestidita de azul i no ho tindrá fàcil tal i com ho ha demostrat Pedrosa.

Finalment felicitar a tots els que fem el sannedrin i que continue molts més.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada