Última Hora

- -

divendres, de febrer 02, 2007

F1 a Valencia ( By La Fletxa Plateada)

La jornada d’ahir pel matí va ser un gran espectacul. El incomenint es que la pista estava banya els temps de volta no van baixar 1’14’’ mol llunt del 1’12’’ que va fer Asturia el passat dimats.
No obstant vorer a mes de cuatre F-1 en pista possava els pels de punta, amb eixe soroll ensordidor caracteristic.

Ahir pel mati Kimi no va eixir a pista, pero si ho va fer el brasileny Massa. Mostran al public que Ferrari esta preparanse amb conciencia per al mundial, realitzan unes voltes mol rapides (considerant l’estat de la pista).

En la jornada d’air per la vesprada, el pilot de Ferrari kimi Raikkonen va eixir a rodar i va millorar en decimes el temps d’Alonso.

Cuant la fletxa plateada eixia a pista era tot un espectacul, la gent euforica, s’arrimavem a les varenes per a vorer-lo mes d’aprot i la gent anoment el seu nom. Pero si amb el sorrol que fà no es sent res!!!!

Un novetat d’aquest any, es l’escuderia de Renault, que deisa el blau caracteristic dels monoplaces per uns altres colors de lluita, blanc, taronga i blau, amb el motiu de que el nou patrocinaor es ING.


Air la presencia de la gent va ser més que notable, pel la radio van dir que a la una del mig dia hi havien unes 6.000 espectadors en el circuit de Ricardo tormo. Done fe, ja que era cuasi imposible demanar-se un café o pendrer un bocata al circuit.

No obstant la reacció del poble valencià es tot una crida als organizaros de la formula un per a que fajen un gran premi de la comunitat valenciana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada