Última Hora

- -

dijous, de febrer 15, 2007

El Sannedrin Contesta a la Trujillo ( Un membre decepcionat)

PERO VOSALTRES QUI PENSEU QUE ESTA GOVERNANT????

EL PRISOE ( QUE ESTA FORMAT PER LA PITJOR SECCIO DE L´ANTIC SOCIALISME MES LA MAQUINARI PROPAGANDISTICA DEL GRUP PRISA ) CONSEGUIRA QUE TOTS ELS ESPANYOLS ACABEN PENSANT EL MATEIX:

- NEU HA PENDRE PEL ...

EN FI, ETARRES QUE TENEM FAM I S´ES PERDONEN LES CONDENES, HIPOTEQUES E IMPOSTOS PELS NUVOLS, LA MINISTRE QUE VOL VENDRE LA BURRA DELS DUPLEX DE 60 METROS, ELS INMIGRANTS ENTRANT PER TOTS ELS COSTATS...


ZP I COMPANYIA VAN ARRIBAR AL PODER DESPRES D´UN ATENTAT DELS... ISLAMICS, ISLAMICS + ETARRES, ETARRES, TE COLLONS QUE DESPRES DE 2 ANYS ES DEMOSTRE QUE MOLTES PROBES ESTAVEN MANIPULADES, I ARA ES FARA EL QUE ES DEBIA DE HAVER ALESHORES, UNA INVESTIGACIO !!!!!!!!!!! BE, COM VOS DEIA, EN UN ATENTAT ENTRAREN I EN UN ATENTAT EIXIRAN... PERO ESTA VEGADA NO EL FARAN ELS TERRORISTES, EL FAREM LA GENT NORMAL DEL CARRER I EL LLOC SERA LA MONCLOA!!!!!!


CREC QUE ESTEM VIVINT L´EPOCA MES NEGRA DE LA DEMOCRACIA I ACABAREM CON EN FRANCIA, LA GENT TANT CREMA I DESORIENTA QUE HIAURAN REVOLTES PER ELS CARRERS, VOS SONEN ELS CONTENEDORS CREMATS, OCUPENTS.... I VOTAN AL EXTREMISTES DELS DOS COSTATS PER A QUE FAGEN NETEGA.

QUIN PAIS, AÇO NO POT ACABAR GENS BE !!!!!!!!!!!

2 comentaris:

  1. Que sí, que sí, que ha sido ETA.

    Y mis huevos 23.

    Com pot ser que hi hagi gent tan imbécil per creure les txorrades que diu la COPE però que encara siguin prou inteligents com per respirar?

    El tenir una opinió alternativa i heterodoxa no et converteix en una persona més inteligent.

    I "la epoca més negra de la democracia"? atentat a la moncloa? per qué no a la Zarzuela primer? o al recte de l'Aznar?

    ResponElimina
  2. Jo mirava aquest post perque creia que el feia gent honesta, divertida, amb una sensibilitiat pròpia de la seva regió. Pensava que m'enriquia, així com ho fa sentir-vos parlar. M'agradava llegir les croniquetes de les curses de motos, els posts rollo "remember when"... i fins i tot els dels partidets de fútbol que us munteu. Però aquest d'avui m'ha tocat molt els collons. Per a discursos absurds i feixistes ja teniu la Cope, libertad digital, AVT i molts d'altres. Jo no estic disposat a llegir més merda com aquesta així que espero que això hagi estat només un error puntual. Crec que us heu equivocat MOLT publicant això. Podeu pensar el que volgueu, podeu ser una colla de manipulats sense pensament propi si voleu, però si us plau, a predicar a les esglesies. Oi que quan cagues ho fas al wàter i no escampes la merda per tota la casa? Doncs quan vulguis escriure cosetes així "et pregue" ho facis a les webs/post que "toque". Als demés ens deixes en pau, que ja som prou grandets.

    Com va dir en Labordeta,
    andaalamierda...

    ResponElimina