Última Hora

- -

dimarts, de març 13, 2007

RADIOBOX A QATAR

Les coses bones es fan esperar, però sempre apleguen. RadioBox després de analitzar el succeit al primer assalt de la temporada pot començar a traure-li punta a les tres categories:

Començant per la retransmissió ha millorat en els comentaris i en el comentariste, al Noi li se nota que encara no li ixen les paraules i respecte a l'any passsat es tira a faltar a Pecino. I per molt que diguen no hi ha una carrera millor comentada que les històriques de Requena i Nieto soltan balastraes i dormint-se parlant.

125: COPA ASPAR, 2ª EDICIÓ: Vista la carrera sols es tiren de menys dos noms, el campió i el subcampió de l'anterior edició. Pel demés quasi totes les coses continuen al seu lloc: "yapumorime" continua fent el penultim, Olivé al seu costat (hi ha que dir que va ser campió de la copa movistar i va debutar amb Pedrosa i Elias al mundial a l'equip que més guerriller del 125; però continua com si fora la primera carrera del mundial on correra). Continuant el repàs, Nieto continua sent el primer del segon grup. Però ara apareix la novetat Espargaró i Rabat, que de segur que donaran guerra enguany. Frase per a la posteritat: "gana el valenciano de lliria al hungaro de budapest"

250: LA MIRADA DEL TIGRE. Altra de les excentricitats del puto amo. I es que cada dia es pareix més al Biaggi dels 4 mundials de 250: "el que vinga darrere que tanque la porta".
Barberá comença la temporada amb la polvora renovada, però amb la dosis mal calculada i continua perdent força a mitg camí. Aquí també continuem amb els mateixos actors de l'any passat inclosos el xuplarodes i el "eterno segundón". Apareix el siusso de suissa, excampió de 125, amb les bones maneres que el feren campió; cal seguirlo.

MotoGp: QUIERO Y NO PUEDO. LA muñeca vestidita de azul no pot guanyar a les ducati, i això que Stoner va en desventaja aerodinamica (no li heu vist les orelles de pepe soplillo). Les Honda discretetes i les suzukis amb ganes de armarla. Hayden continua puntuant (per a qui no es done conter aixina es com IXEN les coses, sumant en TOTES les carreres). Redebut de Barros que celebrem, però haverem preferit el de l'altre alex quinto seu.



Esta setmana sens ha acabat el llapis i continuarem a Jerez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada