Última Hora

- -

dimecres, de març 28, 2007

RadioBox a Jerez.

Un altre Gp a Jerez, i un altre any sense enviat especial a sopar a la tasqueta "Alcaravan" de Arcos i després a fer-se'n una al bar de Manolo. A l'any que vé serà.

Diuen que hi ha millores al pàrking i a les tribunes, pero com no hem assistit no ho podem corroborar.

En quant a les carreres, en quant a resultats, un poc fluixes de cara a les expectatives depositades per l'afició. Nem per feina i analitzar-les:

125: No hi ha dominador clar de la categoria. Està clar que el títol es per als participants de la copa Aspar però les noves RSA no son encara lo suficientment fiables enfront de la RS campiona de l'any passat. Passini descentrat desde la volta de formació no va contar per a res, Gadea es va desbravar pronte, i la única RSA que va aguantar a dures penes va ser la de Faubel i acabà tercer. Victoria per a el hungaro de budapest i segon lloc per a la Derbi.
Menció especial per a "ferralles" Espargaró, de segur que antes de que s'acabe la temporada fa algo gran.

250: QUE TOTES SIGUEN COM ESTA. Menuda colecció de repasaes. Ja feia molt de temps que no es veia una carrera com esta. De totes maneres ja van perfilantse una serie de personatges:
Lorenzo va de figureta, damunt la moto es molt bó, però "por la boca muere el pes" i està aplegant a un nivell de excentricitats en que el dia en que es pegue una morrà li cauran els pinyos en orde alfabètic.
Bautista en la primera carrera que acaba ho fa segon i de quina manera! En tindre un poc de la mà la moto segur que farà callar la boca a més de un i obligarlos a roscar més.
Barberà en la seua linia, moltes espectatives i al final petardà, que prenga nota del "tio masclet" de com es fan les coses a Valencia.



MotoGP: QUE GUANYE PERQUE SI NO QUE ES POSA A PLORAR: Com la muñeca vestidita de azul ja té qui la defenga (dirigir-se a radio Erre) enguany tirarem en polvora de rei. Cinc carreres sense guanyar i era ja tot un drama!. I per si encara no s'havia donat conter es dedica a correr en moto i no a fer strikes als bolos. Si tanta ilusió li fà, que jugue una partideta en Homer Simpson.
Per les condicions de carrera, en entrenos la cosa prometia per a Checa (hi ha molta gana de que guanye, perque algú ha promés que paga una paella si ho fà), tenia ritme de carrera, però les condicions de pista canviaren i les rodes que funcionaven per a tots no ho van fer menys a un. COntinue dient que a Hayden li han donat la motofeber i té molta faena per davant. De Pedrosa qué podem dir, va per a campió.
Ai Elietes! Jerez sempre se li ha donat bé i si no l'havera cagà a l'eixida havera estat davant donant l'espectacle de la remuntà cruzant la moto. Pregunteu-li a Wan-Xú per la carrera de 2003.

COntinuarem ensabonant a qui es presente, especialment al Erre eixe, desde Turquia.

End of Transsmission

1 comentari: