Última Hora

- -

divendres, de març 30, 2007

DOBLE CONVOCATORIA UNITED!!!

Aquest cap de setmana tenim jorna maratoniana, ja que juguem el dissapte a les 19.15 contra els PIKOLINOS ( 3º) i el diumentge a les 11 contra el ESTEM PA UBEDA (4º). Com vegeu el cap de setmana promet, ja que els dos rivals som bons i amb els dos tinguerem " tanganes " made in United.

Pero que no es desanime ningu, si algo te el united es fondo fisic per a aguantar dos i fins tres ... tanganes, dic partits, seguits.....

Aquest cap de setmana reapareixen les " ueles " del United, a no ser que Didac pegue la volta al mon a peu, tots sabeu que ell correr, correr, no corre molt..., que el capi tinga el rally safari aquest cap de setmana o que la meua xica vullga comprar mes coses per a casa... pero primer el que es primer; donar les gracies a la cantera, als joves que han pujat aquest any al primer equip, al mister del partit, a la llotja... a tots per guanyar la setmana pasada al ultim i conseguir la salvacio matematica del united!!!!!!!!!!!!

Ara ja podem mirar cap a dalt, i buscar eixa dificil tercera plaça .....

I per ultim, i mencio especial, aquest cap de setmana reapareix el entrenador-segon porter-president del united despres de l ´aspanta de fa un parell de setmanes. No se com esta de l´ultim desgarro i quin carrec ocupara aquesta setmana, pero com el recibira el vestidor ???????

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada