Última Hora

- -

dilluns, de novembre 06, 2006

Radiobox al Ricardo Tormo

Per fí, radiobox esta temporada ha aconseguit estar present a un GP, des d'el principi fins el final.

DIVENDRES:-el dia del passeget
Poca gent a la grada, com es normal els divendres, i algún nuvolet que feia un poc més agradable l'estancia. L'organització com tots els anys, correcta (ja parlarem d'ella el dissabte i el diumenge).
A la pista ja s'intuien els senyals del que passaria el diumenge:
125: Bautista amb una mà, i la resta del equip aspar a l'aguait.
250: Aoyama i De Angelis despunten. Primera dosis de Valerianes per a Lorenzo (es el puto amo, pero un poc massa nerviós)
MotoGp. Passeig de les Ducati. La mona està afonà a la classificació. Les Honda entre 1º i 2n linia.

DISSABTE.- Si vols cervessa te la compres dins
Després de preparar les neveretes amb l'aiguasal i la intendència a la porta comencen els problemes: L'organització no permet l'entrada de cervessa. Quina casualitat! Un gran pot de cervessa de una marca catalana presideix l'entrada de pelousse (vore fotos).


Les raons que dona la organització es que podem armar aldarulls. Sincerament, el valent que tire una botella desde pelousse a pista i encerte no es mereix que se l'enduga la guardia civil, sino que se l'enduguen directament a les olimpiades perque es medalla d'or segur!.
Un altra, els xiringuitos del circuit venien cervessa a preu de wisky. ¿Jo no puc entrar pero tú si me la vens?
Com a bons veterans en estos temes, el tot motor va traure la seua vena delinquent i va poder passar uns quans litrets de cervessa i com mana la tradició algún de café licor, més fàcil de disimular.
En el tema esportiu quasi el mateix que el divendres:
125: La final de la copa Aspar amb tots als primers llocs.
250: A Lorenzo ya li administren la valeriana en forma de supositoris. Aoyama arrasa amb la ktm.
Motogp: Demà les ducatis son el rival. Rossi està afonat en la classificació i la pole es fruit de una volta a sac, però no té ritme.
DIUMENGE- El dia del colapse
8:00 El cruce de la A·3 i la A7 ja està colapsat a estes hores. EN aplegar al circuit a la gent de pelousse ens envien als parkings de la porta principal.
No hi hava prou gent per organitzar els pàrkings, estaven a mig omplir perque la gent aparcava on li pareixia. Ja dins conseguir dos pams de terreno per plantificar la paraeta està molt dificil, però a base de espantar als okupes ho aconseguim. Es transmeten els resultats del Warm up a Radio WanXu, i cal dir que Bautista s'en ix a final de recta de meta.
Abans de començar les carreres RadioBox exposa una teoria al tot motor "Al Ricardo Tormo qui fa la Pole no Guanya". Tireu d'hemeroteca i ho comprovareu.
125: La moto de bautista no tira, però la gent del terreno tira i guanya. Primera traca del matí. Entretinguda per anar obrint boca.Pole: Bautista, acaba cuart. Guanya Faubel.
250: De Angelis guanya!. A Lorenzo ja no li fan efecte els supositoris i si no es per Debón que li va fer la cobertura tota la carrera no sé en quin lloc havera acabat.
Pole: Aoyama, acaba caent.
MotoGp: OOOOOOOOOOHHHHHH! Xè que bò! Les monaes es paguen, i costen titols mundials. El millor dels tres dies, quan cau rossi, mitg circuit es queda mut, i l'altre mitg aplaudix. Que moment! I tal com radiobox va prometre a malasia dos bones botifarres li varem dedicar a la mona groga de circ!.

Hi hava que vore les cares dels italians que teniem al costat! Rossieros amb una camiseta que deia "grazie daniel", jo els contestaria amb un altra "GRACIES ELIES", els cinc puntets de portugal han aprofitat. La resta de la carrera va ser una festa per als que no es trauen a rossi. Pole Rossi, acaba 13. Guanya Bayliss i de palisón.
Pagaria altra volta per viure la mateixa carrera. Im-presionant.



Abans de despedirme fins a la pròxima temporada i poder estar present a més GP, vull dir que totes les opinions son de radiobox, i si algú en té un altra la pàgina del sannedrin està oberta als seus comentaris.
End of transmission

1 comentari:

  1. Enhorabona RadioBox. La meva felicitació per la qualitat de les retransmisions durant tota la temporada. Encara que no ens coneixem de rés, Jo només he seguit aquest any el mundial a través del SanEdrin i he de dir que m'agraden infinitament més aquestes cròniques que les informacions toves, superficials i "politicament correctes" que fan a totes les teles. Ja espero impacient que comenci la propera "temporà". Felicitats de nou,
    Òscar.

    ResponElimina