Última Hora

- -

dilluns, de novembre 06, 2006

Gaianes United - Pikolinos. La Crònica ( By Vieri)

Segon partit de la Era Le Petit Napoleon i segona victòria del “United” i esta vegada no contra un equip cuer, sino contra el “Pikolinos”, equip que fins este enfrontament lideraba la classificació.

El retard de l´Auela va fer que el Míster li buscara recanvi entre la cantera per a completar l´equip inicial. Axí pues, Ramos va partir en l´equip inicial trobant recompensa a les dures sessions d´entrenament.

El partit va començar de la manera esperada, amb el “United” ben colocat al camp i amb el líders de la lliga tocant de costat a costat però sense profunditat. El minuts anaven corrent i el “United” es despertava i anava mossegant terreny. Va ser aleshores quan una jugada a la contra del Pikolinos li va permetre avançar-se al marcador. Les coses pareixia que prenien el camí habitual i el “United” seria incapaç d´alçar el resultat.

Res més llunyà de la realitat, el gol en contra no va fer més que reforçar el magnífic moment de joc del “United”, que es va possar el mono de treball i va començar a crear futbol. Així, el Pikolinos anava quedant-se sense idees fins que un trallaç espectacular de Mc Arthur des de fora l´àrea es va estavellar contra el travesser i va deixar als liders tremolosos i tancadets en l´àrea. Acte seguit s´assenyalà un clar penal que l´Auela va transformar aconseguint igualar el marcador.

A partir d´ací domini absolut del “United” que aconseguí el segon abans de acabar la primera part, de jugada espectacular del seu “agresiu” davanter Tomassi.

La segona part fou mes bé una lluita campal, els ànims es van crispar i la duresa de les entrades augmentà per part del dos equips, fins i tot el major dels Sanchis es va exaltar mostrant els gens que el seu progenitor li ha trasmés . Una falta botada a la frontal de l´àrea li va permetre traure la ràbia i marcar el tercer.

Vores dos gols per darrere al lluminós porta al Pikolinos a perdre la calma i patir una expulsió. No quedava més que mantenir la fermesa defensiva, ben capitanejada per Couto i Txiqui, i esperar que acabara el partit o rematar-lo amb un contracolp. No obstant, els líders encara van aconseguir recurtar distàncies al marcador marcant el que seria el definitiu 3-2, a pesar d´algun sustet que altre que ens va donar Willy Valdés.

Finalment, l´arbrit davant les protestes del Pikolinos va expulsar un segon jugador i donà el partit per conclòs.

Tres punts més per al Gaianes United que ascendix posicions de manera imparable. La setmana que ve més.