Última Hora

- -

dilluns, de novembre 27, 2006

CRÒNICA OFICIAL DEL DERBI ( By L'Auela)

Aquest darrer dissabte 25 11 2006 es disputà el derbi (molt més que un
derbi) mes esperat dels ultims anys. BENIARRÉS - GAIANES. Sinònim de RIVALITAT.

Rivalitat heretà dels nostres avantpassars quan eixien a pedraes de Beniarrés perque "axuxaven" alguna beniarrera.

Rivalitat dels derbis que es celebraen al patronat, segons ens cnten, on destacaen jugadors com maquineta, Peeeeeeepito, els biels, bufapots junior, sanchis...

Rivalitat transmesa pel malestar que sentien el Batano, El Ferrer, El Surdet per vore qui tenia mes caça en el terme, qui matava mes perdius, conills, torts...

Rivalitat heretà dels grans partits de futbet que enfrontava al Gaianes de Maquineta(el millor Gaianes de la història fins al moment, el de les copes exposades al museu) contra el Beniarres del Pato, Alzira, Champier, Rata...

Rivalitat heretà del temps dels XULAPOS (Dani i VAmpiro) on eixien a bofetades tots els caps de setmanes i inclús es destrossaven els cotxes com qualsevol cosa.

Rivalitat heretà pel Gaianes (era postdreamteam) on Miquel va inventar la CUCARACHA davant de Ximo el panader( i a més, en territori Beniarrero) fent un clau karateka desconeguda fins el moment i que es recorda mes que el salto de la rana del Cordobés.


Coliseum " Julia Pérez" - Març 2006. Després de la Remodelació.
Gaianes.



Deu mmeu quina rivalitat. Era el moment de vengar tot eixe odi acumulat any rere any.



El GAIANES UNITED eixia amb: Wilmot, Capi i Bielet, Kiko, Arturo, Maño y Tomasin. A la banqueta Tarito, Janquer i el Pana.
Comença el partit amb un Gaianes encollit per tot el pes de la història que porta damunt. El rival domina el centre del camp i en una jugada amb triangulació s'adelanta al marcador. Gaianes ho intenta però no crea perill anant-se'n al descans 1 - 0 per als Beniarreros.
Al descans el tècnic debutatnt, Juanet, dona uns sabis consells als seus pupils de com trencar la fèrrea defensa del rival i els anima a anar a per ells.
Tenim un breu incident al descans amb el porter del UNITED que amenaça en abandonar el equip però gràcies a DEU tot es calma i podem tornar a començar amb l'equip al complet.
La segona part es altre partit. El UNITED te un domini total a tot el camp, els balons arriben per fi als davaanters i comencem a crear ocasions.
Tomasin empata el partit amb un bon llançament de falta i no es trenca el genoll com el germà. El UNITED arrel del empat se'n ve amunt i desborda al BENIarres en nombroses arrivades, fruit de les quals Tomasin anota dos tantos mes i deixa el maracador fina en un clar 1 - 3.

ANÀLISI UN PER UN:

WILMOT. No pot fer res al gol. Segur en les eixides i acertat amb els peus.
Molt bè.
CAPI. Segur ahi darrere. Va buscar balons llargs al davanter. Li falta manar un poc més. Demanava el canvi tant fluixet que ningú de la banqueta es va donar conter. Bé.
BIELET. Mala sort per al menut de la saga. Lesió al genoll. Esperem diagnòstic. Bè.
KIKO. El lider. Va jugar per davant dels centrals va robar prous balons i buscava sempre el baló fàcil cap als companys. Molt segur al tall, bona falta i bon remat de cap en un còrner. Molt bè.
XIMO: De menys a mes. Va anar creixent al llarg del partit. Un poc imprecís en el passe als companys. Be al tall del baló. Espectacular treta de corner amb rosca que casi acaba en gol. Va acabar amb els peus envenats i els tacos marcats. Bè.
PANA. Esta millorant. Va soltant-se. Bones carreres per la banda. Va a més.
Bè.
ARTURO.Mermat físicament no va poder donar tot el fùtbol que atesora.
Esperem molt mes d'ell. Bé.
MIKI. L'Angulo del UNITED. Igual juga de davanter, mig, central, lateral i/o porter. Impresionant el toc de ba`´o en la falta. Llàstima. Va recordar els temps de jugador al WALDO. MOlt bè.
JANKER. Molt bona velocitat per la banda sorprenent fins als companys que no van anar ni al remat. Va suar la samarreta. Bè.
TARITO. Si li ix la jugada ix del camb en volandes. No va poder ser. Va a més. Bè.
TOMASÏN. Resolutiu. Li feia falta eixa certesa de cara al porter. De llarg el jugador mes perillos del UNTED. Es polvora. EXCEL.LENT.
EL MISTER. Jo crec que deuria deixat de passejar-se pel centro del camp en els partits i quedar-se ahí a la banda. Molt be en les instruccions,canvis i ànims a l'equip. MOlt bè.

LA CRÒNiCA. L'auela. Espectacular com sempre dins i fora del terrenys de joc. EXCEL.LENT.

AU CACAUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentari:

  1. Quina Cronica!!!.....amb fundament historic.

    ResponElimina