Última Hora

- -

dilluns, de novembre 27, 2006

EL DERBI desde la llotja ( By El Presi)

HAT TRICK DEL CALAMAR EN EL DERBI
Pareix mentira, el drebi del united i ningú s'ha encarregat de calfar el partit en tota la setmana, pues el recalfarem després de jugar-lo.
United 3 - beniarrés 1. El resultat sona molt bé, però al descans el united perdia per 0-1 en una de eixes jugades que el united ens acostuma a adormir-se.
Soles les individualitats del calamar van capgirar el marcador, a base de "donar a comulgar" als de beni.
Per altra part hi ha que lamentar la lesió fortuita de bielisich, amb el genoll fotut (i es que hi ha que saber lesionarse com els grans). Esperem que no siga res.
Espectacular progressió de Godofredo, que ja corre la banda i dona passes; i es que a l'equip hi ha varios tipos de motors: El de pólvora del calmar, el de gasolina del pana, el diesel del gran capitán i el de vapor de godofredo.
També hi ha que dir que a algú li crema el baló en els peus, i quan el rep es posa a botar com si s'axixarrés (es el dónde està wally de la setmana - qui l'encerte tindrà dos minuts més al camp al proper partit).

Capitul de sancions: els rumors de que a l'auela li podien caure 12 partits per l'incident de la porteria es queden en rumors. Al final son 3 i ja ha complit 2. L'equip l'està esperant.
Capitul de lesionats: Le petit raul diu que provarà la propera jornada i McArtur jugà sense molesties però un poc aufegfat.
Entrenador: Es dedicà a arreplegar les pilotes que es perdien. Les vaques sagrades es dedicaren a organitzar l'equip al camp. Sols hi ha que vore la foto.



I per acabar avís a navegants: es plantegen rescindir fitxes per falta de compareixença

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada