Última Hora

- -

dimecres, de novembre 15, 2006

Gaianes ¿UNITED? ( By La Llotja)

Tal i com van succeir les coses el passat dissabte i vegent que ningú tira la primera pedra, hi ha una serie de temes que cal tractar amb profunditat i molta autocrítica.
A tots ens toca jugar un paper en l'equip, començant a la grada, passant pel porter i els jugadors i acabant en l'entrenador.

El UNited es va formar per a fer les coses de forma diferent a com s'han fet les coses des de sempre al gaianes de futbet.

No es per retraure coses, però al gaianes s'han donat ben poques oportunitats per a que la joventut es "desbravés", i es més, sempre s'ha buscat gent de fora
en tal de guanyar algun trofeu. Sols hi ha que nombrar equips com el Tot Motor, el Benicadell, Los Otros o la Música per recordar lo difícil que era jugar a l'equip del poble.

Si no recorde mal, quan es va parlar de fer l'equip, es va dir que era per fer les coses de diferent manera a com s'havien fet fins el moment. Es feia per jugar i divertirse, on tots participaren. S'anava a ensenyar-se i fer esport.
No portem ni dos mesos de lliga i les tensions ja estàn en boca de tots: comencem a repasarles:

No es pot ni es deu anar amb un cronometre a la mà controlant el temps que porta un jugador al camp, però tampoc es de justicia traure gent al camp i ferla eixir sense poder aplegar a suar la camiseta.

Hi haurá gent més preparada o amb més coneiximents futbolístics, però també hi ha que donar oportunitats als que no saben tant o no estàn tant preparats, encara que sigua per a que vagen darrere del baló.

En quant a l'entrenador, això de que vol ser ara el tercer porter reserva del suplent del segon equip, vol dir que no vol assumir cap responsabilitat i a lo unic que pot aspirar en l'equip es a waterboy (busqueu-ho al diccionari). Si li ha tocat la papeleta hi ha que assumirla fins el final, independenment dels resultats. L'equip s'ha fet per a jugar al futbol, no per a guanyar la xampions.

I per acabar vull dir que no hi ha que jugar amb la voluntat de les persones per fer les coses, perquè FA MES QUI VOL QUE NO QUI POT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada