Última Hora

- -

dilluns, de juliol 05, 2010

GP Catalunya: Per terra....[ By Wan-xu]

Després d'un cap de setmana ple d'emocions i victòries en l'ambit esportiu a nivell nacional [Nadal, la Selecció, etc], nosaltres tenim que resumir el GP de Catalunya en dos paraules, per terra.

I no sols pels bacs que hi va haver, que en van ser uns quants, sino per les imatges que ens oferien desde el circuit, tant les cameres fixes com les cameres de l'helicopter: Unes carreres amb molta calor i no precissament del public que hi havia, sino perque aquest any se'ls ha ocurrit retrasar el GP al mes de Juliol i en el vall de Montmeló, si en Juny no corre ni la brisa a principis de Juliol te diré "morena". Es veu que es fan fregir fins i tot les xixarres.



Si, com ho esteu sentint, aquest gran premi que en seu dia va arribar al més alt en participació nacional i public, aquest any ha estat per al nostre entendre tot un desastre, tot per terra: En primer lloc perque no vam poder anar-hi, en segon perque les grades estaven buides, en tercer per que no es va plenar ni la mitica zona de l'Estadi fins i tot per a que es plenara recta de meta l'organització dues setmanes abans van regalar les entrades a tots aquells que donaven sang.

Aquest any no sabien com plenar i gracies a les celebracions de Lorenzo i el seu grup de fans les banderes van suplir una mica de gent fent bulto, pero res de res, al final totes les graderies tenien una mitja entrada.

I es que ningú dona duros a quatre perres i la cosa de la crisi afecta i aquests del circuit cada any ens pujen més els preus.

Segons van comentar uns 90.000 espectadors pero segons es veia per la tele no hi havia ni 60.000. Tant sols una dada, la tribuna G el dilluns anterior al GP encara hi havia 4000 entrades per vendre, quan anys enrrere quatre mesos abans ja no hi havia entrades en aquella zona...en aquest video podreu vore l'estat de la graderia, prou fluixot, fins i tot es veuen els colors dels seients perfectament.



En fi...que vam vore les carreres desde casa a la fresqueta pero amb una mica d'enveja sana per no poder estar patint un poquet de calor.

125cc: La última de Terol, això va pensar el nassut quan en la curva de "La Caixa" i en l'ultima volta, el xiquet d'alcoi va caure. I el lideratge de la categoria se'n va anar a norris.
En fí, que entre ell i Espargaró li estan possant l'emoció a la categoria pero el "el pequeño marqués", de Cervera s'està enduguen el gat a l'aigua. [ Potser perqué és l'unic que no celebra les victories amb cava?]



Moto2: En primer lloc el de castelló va arramblar amb tot el que li se possava per davant i va fer una neteja de nou pilots en la primer curva amb més polseguera que una traca del peluca.



Així, aquí l'emoció la va donar el cosí germà de Yoplait, un tal Ianone, el qual no va vore una bandera groga i els seus mecànics van fer mans i manegues per a evitar que l'italià fora sancionat. Pero com a bon italià i corredor, no va fer cas a res, ni a ningú, així que al final, drive through i a passar per garita, és a dir, regalar-li la carrera al japonés...
L'actuació del Tigre va ser prou bona segon i Elies cinqué va desebre una mica.

Cal destacar que en aquesta categoria l'emoció no s'acaba ni en l'ultima volta, ni en els primers, sino que li ho pregunten al substitut de Pons, Carmelo Morales que va entrar a meta amb la moto per un costat i ell per l'altra.
Un accident una mica fotut i on es vam quedar tots blancs.







MotoGP: Una altra per terra, a Pedrosa li va fallar el freno en la primera curva i casi surt i besa les rodes, pero al final va poder adressar la moto i va poder fer remontar per tot el que havia perdut. Pero no va poder arribar on pretenia.

De Loren ja no hem parlem, aquest juga en altra divisió i sense Rosi pareix que no hi ha ningú que li faça sombra, sino li pregunteu a Dovi com va acabar per voler seguir l'estel·la del Mallorquí.
Res com sempre una carrera molt bona per Jorge que si segueix així podriem dir que el mundial el té a la saca....pero ojo, que encara hi queda molt.



L'any que vé més...a vore si ja de una baixen una mica els preus i les podem acompanyar a aquestes que van tant soles:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada