Última Hora

- -

dilluns, de juliol 05, 2010

Aplec 2010: Tasques per la última setmana

ACI VOS ENVIEM LES DATES, PER A QUE SI VOLEU PARTICIPAR i AJUDAR.

Quedem a la fi amb aquestes dates per a recordar...

Dissabte 3 de juliol, quedar i muntar les taules per al sopar a la pista Poliesportiva, vendre les samarretes, fer els ramellets i anar a Muro per arreplegar els cartells i encomanar (gots, plats, cacaus, cinta…)

DILLUNS 5 DE JULIOL, 19.00H a casa de a casa de Retor per acabar els ramellets de blat i els centres de taula

DIMARTS 6 de juliol, a les 19'00h. a casa de Retor per acabar els ramellets de blat i els centres de taula.
DIMECRES 7 de juliol, a les 18'00h. a la sede per a fer els 28 centres per a les taules. Després, a les 19'30h. reunió amb els col.laboradors/es. IMPORTANT!!!

DIJOUS 8 de juliol, a les 19.30 h. al C. Cultural tots els balladors que participen a l'Aplec, per assajar la dansada pel poble. Després es muntaran les neveres i es deixarà la beguda refrescant-se.

DIVENDRES 9 de juliol, a les 19'00 h. al C. Cultural per acabar i muntar el DECORAT. Eixa vesprada/nit s'han de quedar les taules i cadires muntades.

DISSABTE 10 de juliol, a les 8 del matí, (qui vullga a les 7.45h café en el BAR TARRAZO), per a repartir-se la faena: penjar els ramellets, decorat de la pista i la pis, equip de la plaça, deixar al menjador totes les coses preparades…

A les 18'45 h. totes les balladores i balladors de Gaianes que participen a l'Aplec hauràn d'estar a la pista Poliesportiva, per fer-se la foto oficial al davant del decorat. (MANOLO I JUAN FOTOS, CARLOS VIDEO).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada