Última Hora

- -

dilluns, de juliol 26, 2010

Diumenge Redó. El llevataps [ By Wan-xu]

Hi ha dies que no pots deixar de mirar la tele i ahir va ser un dia d'aquests.

Escomençavem el dia amb el GP d'Alemanya de F1, allí vam vore com el principal en tots els esports és l'esperit d'equip sobre l'individualisme i un sacrificat Massa va tindre una errada i Alonso el va adelantar. A exepció d'açò va haver una molt bona carrera desde principi a fi. I es que Vettel sabia que tenia que arraconar a Alonso i aixì ho va fer pero Massa els va adelantar als dos.

Al final Alonso primer i sols està a 37 punts de Hamilton.



Tot seguit i canviant de canal vam passar a disfrutar de les meravelloses vistes de Paris, mira que es bonica aquesta ciutat. I de nou i per tercera vegada, Contador guanyava el Tour de França de ciclisme. Cal destacar al corredor socarrad Rafael Valls Ferri per la seva meritòria 53ª posicició a tant sols 1h i 42 minuts de Contador, que no està gens malament per a ser la primera vegada que aquest contestà corre el Tour.



I finalment per acabar el dia amb molt bon sabor de boca la carrera de MotoGP, no calen paraules per a descriure el que va passar, una sortida espectacular de Pedrosa, amb un ritme infernal que ningú podia seguir, la llàstima és que aquesta vegada va arriscar molt i ja no va pispar res. Va caure.

Lorenzo va sortir també com sempre, molt malament, pero despres va ser el pilot més regular i el que el pas per volta era més ràpit els 1,21 tant dificils ell els feia com si res. Finalment va conseguir una meritòria victòria que el deixa quasi al costaet del campionat.
Rossi amb cama i muscle tocats va arribar a ser tercer pero va acabar mort.

A destacar, que als nostres pilots això de treure els taps de les ampolles no se'ls hi dona massa bé i al circuit del "sacacorchos" van caure tots, Bautista, Barberà, Pedrosa i Espargaró.

Dos anecdotes més, o millor dit pallasaes. La primera de l'amic Lorenzo que com a pilot és el número ú, pero també com a pallaset de fira, va fer esperar a tots per a possar-se un mono blanc i simular que estava a l'espai per fer la seva tracional conquestal de "lorenzo's Land". I la segon l'himne que van ficar al campió va ser l'himne Italià, aquests americans tenen molta tecnologia pero poca geografia....



Un cap de setmana redó per als amants de les rodes i els motors...aquesta vegada el nostre patró Sant Jaume a proveït

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada