Última Hora

- -

dijous, de març 30, 2006

JEREZ ESTALLA!!!! ( by RadioBox)

Introducció.
Durant més de 5 anys les emisions de RadioBox han anat millorant tant en qualitat com en quantitat. Desde que van escomençar per allà l'any 2001 al GP de Catalunya a donar resultats dels Temps dels entrenaments (Gracies a Wan-chu Minuto i Marcador: que es un dels grans colaboradors) la informació ha anant millorant i siguent més crítica.
Temps vells aquells del Crivillé, de les remontades historiques d'Elies i el primer triunf de Sete en el GP de Valencia. Ara s'escomença una nova temporada la 2006. I aquí de nou està tota la informació de RadioBox. Disfruteu-ho....

RadioBox al GP d'Espanya ( Jerez 2006)

Per fí comencen les emissions de radio box al mundial 2006.
Abans que res i per a que la parròquia vaja acostumant-se cal dir una cosa: ROSSELLÓ ERES PATÈTIC: VESTEN A FER ELS COMENTARIS DE LES CARRERES DE CARAGOLS DEL TEU POBLE QUE IGUAL N'ENCERTES ALGUNA.

Per altra banda, molt bons els comentaris de Pons, un gran encert per part de la tele per tapar les balastraes del Rosselló.

125: Derbi està viva, per fí es veu al grup de davant, encara que l'alcoianet Terol continua en les mateixes posicions de l'any passat. De totes maneres el nivell ha pujat i s´ha tornat a baixar el record de la pista en un parell de ocasions, cosa que no es feia desde el memorable any 2003, en que el TOT MOTOR va debutar a Jerez.

250: LORENZO i els demés. Com ja pronosticarem l'any passat "Lorenzo es el puto amo", després de encendres una miqueta més del conter, enguany comença l'any amb força, per el puesto, sense importar-li que fan els demés, posant la seua marxeta, que al final de la carrera va ser com un rodillo- mocats sels va deixar.
Barberà o l'efecte de la llimonada: un poc més del mateix. Eixida molt forta per a posar-se primer per a després desinflar-se com un globus; encara que "Guarraes a domicilio" Dovicioso continua fent de les seues i li la va jugar a Barberà.

Moto GP: OÉ OÉ OÉ OÉ! Rossi prova la seua medicina! I encara que havera passat la primera volta en la posició 4 o 5 no havera fet res de bò perque la primera Yamaha acabà al lloc 11. El nou michelin de darrere li ha sentat com una patà als ous a les yamahes, cosa que l'any passat va ser al revés i li va sentar mal a les honda. Ducati ha sacrificat punta per a donar-li chicha als mitjos i els bridgeston després de 3 anys comencen a funcionar VISCA CAPIREX!.
Sete continua rollant el coll a l'estil miquel com l'any passat.
PEDROSA = MAQUINETA. Aguantar el ritme de capirossi 3
/4 de carrera en 150 cv més que l'any passat diu molt d'ell. D'aci a final de temporada segur que mulla l'orella.
ELIAS: El canvi de moto li ha sentat de collons. En Jerez sempre ha fet grans coses,tal com ho va presenciar el TOT MOTOR en el 250 de 2003, aquella remuntada va ser de les millors que s'han vist en temps. Enguany li faltà una volta per menjar-se a l'americà; ara que raboltejar i anar a la provessó no es pot fer: o tombes a Rossi o passes 4t o 5t en la primera volta.

Radio box tornarà a emetre al proxim GP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada