Última Hora

- -

dimecres, de novembre 03, 2010

Fira 2010

Arriba tots Sants i com és tradició la Fira de Cocentaina cada any vé amb més coses.

Aquest any hem pogut gaudir-la de forma plena, ja que amb un cap de setmana de 3 dies hi ha per a molt.

Dissabte de bon matí, no ens va faltar un bon esmorzar per a agafar forces. Xulles, llonganises i l'aspencat dos pitxers de cervessa i a correr. Que millor per a escomençar el dia.


Aquest any el dissabte al matí no es veia molta gent, la fira es veia bé, pero primer de tot vam notar la falta d'algun que altre expositor, com per exemple no hi havia massa marques de cotxes així com el tema de tractors estava un poc fluix, per exemple els Massey Fergusson no van arribar.

Podem destacar que la novetat més important d'aquest any va ser celebrar la Primera Fira del LLibre, on els escritors locals i de les rodalies van acudir a presentar i firmar els seus llibres, a la vegada que també els lectors podien parlar directament amb ells. Aquí teniu unes fotos d'una consagrada escritora com Isabel Clara-Simó i d'un novell escritor contestà Juan Fran, entre altres dels que van passar per la carpa preparada per a l'ocasió.

Presentació del LLibre de Isabel Clara-Simó [ dreta]


Presentació del llibre: Secretum Templi de Juan Fran Ferrandiz [ esquerre] presentat per Jose Cantó [ dreta]


Després de culturitzar-nos una mica, vam pegar una volteta per les parades tradicionals de torrons i pan-figol, comprar uns quants datils i com no una vareta de "regalicia".

Diumenge al matí hi va haver "MATINAL MOTERA", una manera de juntar als moteros davant un bon esmorzar i disfrutant de les motos del GP de Portugal. Ninguna moto del sannedrin es va acostar, pero per l'any que vé ens l'apuntem.

Com a curiositat ací vos posem aquest tractor...que té el manillar i el seient al revés. 10 punts per a qui adivine això per a que serveix.


Fins l'any que vé....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada