Última Hora

- -

dilluns, de juny 07, 2010

Gallina Vella: Cama trencà. [ By Wanxu]

Al Doctor, ja li s'ha acabat la ratxa. Aquest cap de setmana en el que tenia que ser la seva gran victória davant una aficció totalment vestida de groc, il dotore, la gallina vella va caure, es va trencar la cama i el més important, aquest any ja no sabem si farà o no bon caldo.

Pero es que quan un és vol pareixer a tot alló que admira, passa el que passa:




Una llàstima per al campionat, perque aquest any si que pareixia que l'amic Lorenzo li havia pillat el costat bó i portava una bona ratxeta. Ara segons diuen es cosa de dos, pero al tanto que aquests motoristes són com els toreros que en una setmana es recuperen d'una ferida que per a una persona normal li costaria mig any.
Il dotore, recuperat pronte, que sino, ja estic vegen als "Rosieros" dir que aquest any el mundial sense tú no val, o mil excuses així.

En fi, n'hem al gra que ja ens hem perdut a la palla.....

125: Segueix el campionat nacional de velocitat. Pareix que aquest any les motos sols les tenen els nacionals, l'alcoià, el català i algun que altre convidat. Ojo amb el Marqués que aquest any té molta ganeta.
Res a dir, una altre triplet nacional i ja en van 4 en el que portem de temporada, realment això no dona massa joc. On estan els italians? i els kamikasses japonesos? esperem que no siga tota la temporada així sino ens cridaràn la atenció.



250 [ perdó Moto2]: Iannone, guanya la carrera i un tapat Gadea queda segon. Molt bones carreres s'estan vegen aquest any a Moto2, donen molt d'espectacle. I a Italia que menys que un italià amb nom de iogur guanyara la carrera, l'amic del bages, aquest cap de setmana no ha estat a la altura, esperem que la próxima vaja millor. Ara que si tenim que tindre en conter el campionat per ara no hi ha cap problema.



MotoGP: Aquest any sí. Com dirien els aficcionats del futbol al acabar la temporada....O bé Lorenzo o bé Pedrosa aquest any no poden desaprofitar l'oportunitat. Rosi va caure en els lliures, pareix ser perque portava una roda més gelada que un "frigo dedo".
Una llastima per ell i per a tot el motociclisme...pero a la vegada una molt bona oportunitat, que els nostres campions no deuen desaprofitar. Aquest any les Ducati no van i si corren una miqueta cauen, així que la cosa està clara, les Honda ja estàn fines i les Yamaha ja fa anys.

Jordi i Daniel, Daniel i Jordi....aquest any si.

Sols destacar que el primer assalt alt títol el veí de Castellar es va fer amb ell, a la saca. D'una manera magistral, volta a volta i sense perdre un segon, amb una regularitat espectacular, com li agraden a ell les carreres, sense emoció, sortir primer i a correr....aleeeeeé, i el que vullga que correga darrere.



A Lorenzo li sobra, té encara 25 punts de ventaja en la classificació i ja vos diguem que aquest xic aquest any ja té cabet, així que voldrà traure-li molt de partit a aquesta ventaja....xiquets la cosa s'està possant prou clara pero no es tenim que descuidar....així que ara a disfrutar i que guanye el millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada