Última Hora

- -

dilluns, de juliol 06, 2009

Camí 7: Ens han enviat un correu!

Avuí hem rebut un e-mail dels "mosqueters del nort", realment ens ha fet molta il·lusió, allí encara també poden seguir les nostres cròniques i per ara no ho estem fent tant malament.



Aquí va el missatge que ens envien a tots els del Sannedrin...i també per aquells que estan preocupats del que i del com....



Estimats!!!

Hui s'hem alçat a les 6 del mati. Amb les bicis sense pols de la dutxa que els pegarem ahir hem començat a rodar sobre les 7 del mati. Hui ha sigut l'etapa més aborrida pel que fa al paissatge. El camí va pel mateix costat de la nacional 120 (si no recorde mal) i és quasi tot recte i pla. Així que hem posat el limitador de velocitat de 20 km/h i en 5 hores de rodatje hem fet els 104 km d'etapa i hem aplegat a les 14h a l'alberg de Mansilla de las Mulas. Hem dinat al bar del costat el típic menu del peregrino i hem fet una migdiada que si no arriba a ser per les 3 mosques colloneres estem més d'una hora dormint. Després hem pegat una volteta pel poble i com tenim temps hem pensat de solidaritzar-se amb els peregrins i fer-se hui que tenim temps el sopar a l'alberg. Uns macarrons amb tonyina plens d'hidrats de carboni ens esperen per agafar més energia i demà fer una de les etapes més duretes: fins a Molinaseca!




7 de Juliol: San Fermin. De Mansilla de las Mulas a Molinaseca passant per León.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada