Última Hora

- -

dimecres, de novembre 19, 2008

Radar en el Maigmo i molt Mes...

Ni ilistrisima in benvolguda Beneèrita. La guardia Civil no és la que instala els radar sino l’il.luminat Pere Navarro i la Direcció General de Transit. L’aparato en questió i nus quants més están instal.lats des del dilluns 10 de noviembre.

LA velocitat que marquen les senyals a ixe tram es de 120, hi ha una bona señal 50 m abans del aparato.

Apart d’eixe s’ha reinstalat el radar de Crevillent a la A7, situat en el pòrtic que hi ha abans de la primera eixida de crevillent (Km 718 aprox) en dirección Murcia.

També per a qui no ho sàpia en eixa mateixa carretera, pujant des d’elx hi ha dos: ja fa temps que hi están: El primer es trova al pòrtic que hi ha abans de l’eixida de l’aeroport (famós perque al poc d’instalarlo el van furtar) i un segon uns pocs km després, en el pòrtic que hi ha abans de la primera eixida d’alacant i que enllaça amb la carretera de Madrid.

Si algú es dedica a fer un poc de turismo pel baix segura, també es trobarà de nou el que hi ha a la CV91 (Carretera prou recta i perillosa pels kamikazes quan adelanten) Esta unix Guardamar i Orihuela i està a Rojales en dirección Orihuela (km 16 aprox) i el màxim permés és de 90 km/h.

Apart de tots estos hi ha un grapat escampats per la n340 i altres llocs de la comarca, apart del fotomatón camuflat que roda per tota la provincia. Aneu en conter si vegeu parats en carretera un Ford focus del primer model, un fiat stilo o algún lancia lybra,; si us fixeu algú vestit de verd estarà dins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada