Última Hora

- -

dimarts, de novembre 18, 2008

Plataforma ESTIMEM LA VALLETA D'AGRES

Disculpeu pel retard, però hem tingut problemes amb l'adreça de correu electrònic i retornava tots els mails.


Volia manifestar la carta que ha arribat al Grup de Voluntariat Ambiental de Muro (associació). En ella, l'empresa Idom i Urbemed comenten que el Projecte Bàsic anomenat "Eix Transversal Villena-Muro de l'Alcoi, està sent redactat per la Conselleria d'Infraestructures i Transport. També diuen que El projecte consisteix bàsicament en donar una solució unitària amb un via de doble calzada i enllaços per constituir la comunicació directa entre la A-31 i la N-340 entre Villena i Muro. D'aquesta manera es dota d'un itinerari acorde amb el nivell de demanda a la zona nordoccidental de la província d'Alacant, connectant el Vinalopó i el Serpis al llarg del flanc nord de la serra de Mariola, coincidint amb el curs de la CV-81 i de la CV-700, en un traçat completament nou, al llar de la Vall del riu Agres, entre Bocairent i Muro.
Aquest projecte es necessita d'un Estudi d'Integració Paisatgística (EIP). Els EIP tenen per objecte valorar la magnitud i la importància dels efectes que els nous projectes poden arribar a produir en el caràcter del paisatge i determinar estratègies per a evitar els impactes o mitigar els possibles efectes negatius. Dins d'aquest Estudi, es contempla un procés de Participació Pública. L'empresa "ens convida" a participar-hi i diuen que tota la informació del projecte la podreu localitzar en la web www.estudiopaisaje.com/villena-muro. I per a fer efectiva la participació es podran completar les enquestes en la web entre els dies 15 de novembre al 15 de desembre.

Així que, ja podem córrer i estar preparats perquè en un mes tindrem que al·legar amb criteris de pes. Propose a títol personal, que de la reunió o assemblea del pròxim dissabte, es consolide el nom de la plataforma, el logo, el missatge que hem de donar, les comissions temàtiques i la data d'una primera manifestació. Propose el dia 22.



Hem creat un correu electrònic, plataforma.vallagres@gmail.com
Adreçeu-vos ací per qualsevol cosa que vulgueu aportar, gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada