Última Hora

- -

divendres, d’octubre 31, 2008

Autovia Villena-Muro

Estimats amics:

El proper divendres 7 de novembre se celebrarà l'assemblea per constituir una plataforma contra l'autovia que ens pretenen construir entre Villena i Muro de l'Alcoi. Serà a les 20:30h. a la Casa Abadia d'Agres (enfront de l'església).

Encara es desconeixen molts detalls d'aquesta nova carretera, però el veïnat afectat ha decidit unir-se per aturar un altre desficaci mediambiental precisament per la falta de transparència amb què les nostres administracions ho estan duent a terme. Perquè així és com ho estan gestionant, seguint una política de fets consumats per a què parega que no hi ha res a fer, encara més en unes comarques com les nostres, amb poca població i per tant amb poc de pes polític.

A més a més, la Serra de Mariola és un entorn natural d'una gran bellesa paisatgística i d'un valor mediambiental únic, tot i que molt delicat, al qual estan lligats una considerable quantitat de monuments arquitectònics d'importància històrica i moltes manifestacions culturals que es veurien greument afectades pel traçat d'aquesta nova via.

Per tot açò hem decidit unir-nos per damunt de les diferències polítiques, amb la voluntat d'aglutinar tots els sectors socials de les nostres poblacions (associacions, col·lectius, grups culturals, etc.). Perquè pensem que les coses es poden fer d'una manera més respectuosa amb l'entorn natural, i perquè ens sabem els dipositaris del valor mediambiental de la nostra serra, que no ens pertany a nosaltres, sinó als nostres descendents.

Ens veiem, així, divendres 7 de novembre, a les 20:30h, a la Casa Abadia d'Agres.

ESTIMEM LA NOSTRA TERRA I NO ESTÀ EN VENDA!

2 comentaris:

  1. m'afegeixc a la teva idea. Hem d'aturar aquest mega projecte. És un obra totalment desproporcionada amb l'entorn que travessa. Les pèrdues per als que vivim i estimem la zona seran majors que els beneficis. Hem de cercar alternatives per trobar un progrés inteligent i sostenible.

    ResponElimina
  2. Réunion L'autovia Villena - Muro de Alcoi - 22 de novembre a les 19 hores als Baixos de L'ajuntament (Casa de cultura, entrada per darrere) BOCAIRENT

    ResponElimina