Última Hora

- -

dimarts, de setembre 18, 2007

RadioBox a Purtugal

En PURTUGAL, i no està mal escrit, aixina és com ho diuen els de allí, per fí es van vore tres bones carreres de les que fan aficció.
Huí no anem a comentar que es el que es va vore en elles, per això està la prensa deportiva, sino que com sempre, anem a llegir entre línies i a traure punta a les situacions.

125: EL NEGOCI DEL SEGLE. ¿Encara no sabeu quin es el negoci del segle?. Per a qui no ho sapiga es "Comprar un alcoià per lo que val i vendre-lo per lo que aparenta".
Pues sí, Sacchi li va clavar un gol d'eixos que fan mal a Seedorf. ¿Realment el jornal de Terol val 150.000 € per temporada? ¿Ha aplegat a guanyarse fent faena un sol d'eixos euros?. No s'enganyem, el tio este no es una promesa, es un fracàs. Ja du per lo menos 3 anys al mundial, en un equip de fàbrica, i si mirem les classificacions, en entrenos del 15 al 20 i en carrera del 20 al 25. Al CEV hi ha xiquillos sense una moto bona que van molt millor que ell, i com a mostra un botó: Espargaró el menut, sí, el de groc de la carrera, que acabà tercer. És la seua primera temporada completa al mundial, porta una RS i la fa correr com una RSA, no cobra lo que altres i té molt bones maneres.

250: ATRAVESSAT. Li sol passar a Lorenzo, quan li s'ambossa un circuit, prou fa que acaba. Perque la moto no és, Bautista guanyà i amb l'autoritat que ho feia al 125.

MOTOGP: JUGANT A FER MONAES. Esta carrera ja l'he vista jo. És la típica en que el nostre benvolgut Monot es posava a tirar com un loco i la muñequita vestidita de asul li anava al darrere com una caparra; soles que ara hem canviat de personatje: Gibernau per Pedrosa, i el final el mateix.
LA TACTICA NO ES EIXA: hi ha que deixar passar a la muñequita i que pare la carrera (cosa que a ella tampoc li interesa) i que vinguen els de darrere; segur que no aplegaràn i es posara a tirar.


Per la meua part no hi tinc res més que dir a no ser que WanXú afegisca algo.
End of Transmission

Wanxu: Sols té que dir una cosa.....aquesta carrera ja l'he vist, pero al menys el xiquet de castellar va arriscar algo. A l'any que vé en Lorenzo tot canviarà. I a Derbi que canvie un Alcoia per un de Granollers i "Las Balas rojas" tornaran a ser el que eren....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada