Última Hora

- -

dilluns, de setembre 17, 2007

ORO PARECE, PLATA ... SI ES ( By Le petit Napoleon)

Bon dia, per dir algo...

Entre dilluns i la depre que tinc per la final del " nostre " eurobasket, casi hem quede al llit !!!!

Primer que res i al cesar el que es del cesar, donar les gracies a aquest extraordinari equip pels moments que ens fan viure. Campions del mon, subcampions d´Europa... en fi, el millor equip nacional de la historia i un dels millors del basket europeu de tots el temps.

Pero no es "oro todo lo que reluce ", i per a mi hi ha un gran derrotat en aquesta final: Pepu

Personalment crec que si aquest equip es unic i marca les diferencies es per la gran plantilla que te. Els demes equips tenen un bon cinc inicial i com a molt, un par de bons reserves... i Espanya imposaba la seua millor banqueta. Pero el mister va renunciar a la seua filosofia de " EQUIPO " i va jugar tota una semifinal i una final amb 7 jugadors i les consequencies eren molt clares:
- Pau mort a la pista, no feia ni un tir lliure, i Marc aburrit a la banqueta. I aixo sols es una mostra....
Al renunciar a les rotacions Espanya es va perdre al seu millor jugador, iguala les forçes amb el rusos i so juga tot a un cara o creu ...

Sols aixi es pot explicar com un equip que te a Calde, Navarro, Reyes, Rudy, Pau .... no fa ni 60 punts en la gran final, un morts i altres sense jugar... cosas.

En fi, i mirant a les proximes olimpiades, si Pepu torna a la seua filosofia, utilitza el millor jugador que te " EQUIPO " tenim moltes opcions de medalla i com somiar es gratis...

Visca la Roja... de Planes !!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada