Última Hora

- -

dilluns, de setembre 03, 2007

EL GAIANES CAU 3-2 EN LA GRAN FINAL....

Bon dia a tots els currants i al gran " mikel " .

Les XIII hores d´aquest any han sigut un exit rotund a pesar de la dolorosa derrota de la gran final pero nem per parts.

En primer lloc, i feia uns 2.500 anys que no pasaba, tots els membres del Gaianes eren del poble. El membres d´aquest equip per a la llegenda eren: Paco, Willy, Didac, Jordi, Bali, Rafa, Tomas, Carlos, Cristian i el que escriu.

Com no podia ser d´altra manera, tots els partits ens van costar molt de guanyar fins arribar a la final, pero el esforç es veia recompensat amb el calor de la grada, que va comprendre que tenia que ser el jugador numero 12.

La Xoni va fer acte de presencia i va inmortalitzar per al record aquest equip de " veteranos y noveles " que presenta el Gaianes. En la gran final, el " meu " Lorcha ens va remontar dos vegades i a falta de pocs minuts feu el definitiu tres a dos. L´emocio i l´epica foren el denominador d´aquesta gran final on els esforsos pasaben factura als membres del gaianes i el Lorcha, amb una plantilla mes completa, guanya pels pels.

El que parla no pot ni moure la cama, ja que en la semifinal es trencaba degut al esforç acumulat i a pesar del mal que tenia i concient de que pot haber sigut l´ultim torneig per a alguns del " mites " del Gaianes, vaig jugar tota la final al mes pur estil " Camacho ".

En fi, una llastima no haber guanyat aquesta final, pero com en totes les grans legendes, els bons sempre la palmen al final.



Amunt Gaianes !!!!!

By: Le Petit Raul

1 comentari:

  1. "pero com en totes les grans legendes, els bons sempre la palmen al final."

    - mira tú... com el Barça l'any passat...

    Gràcies per la crònica, desde Terrassa, un catalanet que us segueix.

    ResponElimina